Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tetszik az egyik lejobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik az egyik lejobb barátom. Lehet szerintetek valami?

Figyelt kérdés
17 vagyok, lány. Kiderült, és meg is beszéltük, hogy én kicsit többként is gondolok rá, mint puszta barát. Megérdeztem mi legyen, erre ő diplomatikusan azt felelte "az ami eddig". Ugyan úgy hülyéskedünk, meg szórakozunk, és tök jókat beszélgetünk mint eddig. Néha elejt egy egy bókot, ami arra vonatkozik, hogy szerinte jófej vagyok. Aztán egyszer beszélgettünk, és szóba került, milyen lánnyal járna. Mondta, hogy azért nézzen ki valahogy, de belsőre meg leírt kb engem. Nagyon egy síkon vagyunk gondolkodás szempontjából, és úgy vette észre hogy bír engem. Ugye elvileg nem jövök, be neki, de osztálykirándulás alatt, és most a suliban is sokat bámult, sokszor össze akadt a tekinitetünk pár másodpercre. Ez csak azért zavar, mert szemzni és csak azokkal szoktam így akik bejönnek. Barátnőm szerint nem tudja ő sem mit akar. De csak érdekelne külső szempontból is mit láttok. :) köszi :)

2012. okt. 2. 18:01
 1/8 LokiXD válasza:
Most így több megoldás is fenn akad!!!Az első,ha a srác tényleg járni akarna,akkor már mondta volna,de ha félős tipus,akkor nem mondja,csak célozgat,de mivel legjobb barátok vagytok,ezért el kell hogy mondjon mindent,szerintem ő csak barátként tekint,mivel a fentiekből itélve,nem akar kezdeményezni és inkább a megszokott barátságot választja,most talán az lenne a legjobb,ha kérnél tőlle egy kis időt amig nem megy rajtad túl ez az érzés...Mert az egy oldalú lángolás a legrosszabb ami történhet,és teljesen meg tud változtatni akár egy állítólagos életre szóló barátságot!
2012. okt. 2. 18:14
 2/8 anonim ***** válasza:
Persze, hogy lehet valami, de az nem jó
2012. okt. 2. 18:15
 3/8 A kérdező kommentje:
LokiXD köszi a tanácsot :), főleg a barátom, és tényleg csak kicsit tetszik, szóval elvileg nem lesz gond a lángolásommal :))
2012. okt. 2. 18:30
 4/8 anonim ***** válasza:
Próbáld meg vele, én azt gondolom egymásnak valók vagytok. (:
2012. okt. 2. 18:36
 5/8 A kérdező kommentje:
Utolsó kommentelő, Köszi :), csak ezt neki is tudnia kéne. :S :)
2012. okt. 2. 20:55
 6/8 A kérdező kommentje:
amúg az még lemaradt az elejéből, hogy van egy srác akivel jóban vagyok, és kérdeztem a barátomat, hogy zavarja e amikor róla beszélek, mert uténa mindig csípős megjegyzéseket, tesz, meg nem száll le a témáról. kamuzott, vagy tényleg nem zavarja?:/ és multkor kiakadt azon, hogy én mondtam hogy legyünk barétok, és neki nem is volt beleszólása. nem így történt. aztán megbeszéltük ezt, de nem derült ki, hogy ez miért volt neki baj. ha nem akarna emiatt barátkozni velem/vagy többet akarna miért nem mondja meg? :S
2012. okt. 2. 20:58
 7/8 LokiXD válasza:
egyszerűen mond meg neki,hogy végre tisztázzátok a helyzetet,most mondja,hogy mit gondol és hogyan érez,mert hogy ez már egy nagy káosz és szeretnéd végre tisztán és tudatosan kezdeni az egészet
2012. okt. 2. 21:29
 8/8 A kérdező kommentje:
Megpróbálom megbeszélni vele mindenképp. Köszi a tanácsokat. :)
2012. okt. 3. 00:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!