Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Izmos, izmos lábú nővel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Garfielddd kérdése:

Izmos, izmos lábú nővel randiznék. Szerintetek hogy néz ki ha a nő izmosabb egy kapocslatban? De azért én is kidolgozott vagyok azért

Figyelt kérdés

2012. okt. 2. 17:10
 1/6 A kérdező kommentje:
Az utolsó mondatomban picit sok lett az "azért" :))
2012. okt. 2. 17:15
 2/6 anonim ***** válasza:
Meg az izmos is sok lett az elején. Attól függ mennyire izmos. Mert ha formásan izmos, az nem gáz, de ha ilyen budibilderesen izmos, az már fura.
2012. okt. 2. 17:18
 3/6 anonim ***** válasza:
Én a helyedben nem adnék mások véleményére ezzel kapcsolatban.
2012. okt. 2. 17:40
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha te is kidolgozott vagy, akkor nehezen fogsz nálad izmosabb csajt találni ebben az országban (: Esetleg valami fitneszverseny környékén. "Simán" izmosabb csajhoz is nagy szerencse kell, esetleg ha te vezeted be a testépítés világába a leendő álomnőt :D

[megjegyzés laikusoknak: a bodybuilderesen, férfiasan izmoshoz hormonkezelés szükséges, egy nő anélkül sehogy nem tud olyan lenni, és aki mégis olyan, annak ez az élete, ő ezt választotta, más világban él, mint ti. És nem agresszív meg ilyenek.]

2012. okt. 2. 18:35
 5/6 anonim válasza:
Szerintem ha egy csaj láthatóan izmosabb mint te, az már gáz, de ha csak úgy "formásan izmos", az egy nőnek jól áll.
2012. okt. 3. 16:32
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat. Eléggé megoszlanak a vélemények, de ez várható volt.

Nők válaszára is kíváncsi lennék.

Wash, igazad van, Magyarországon kevés ilyen nő él, ill. igazából a problémát ott látom, hogy mentálisan kéne picit változtatni ezen és máris több ilyen nő lenne. Tehát a mentalitás alatt azt értem, hogy nem mint egyes nők -persze tisztelet a kivételnek és a "kicsi" mozgásra vágyóknak- lemegyek a terembe és akkor 2 kg os súlyokkal edzek, hanem keményebben, akkor formálódik az ember.

2012. okt. 3. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!