Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi nők, miért a bunkó pasikra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi nők, miért a bunkó pasikra bukunk? Hogy lehet egy ilyen pasit levenni a lábáról?

Figyelt kérdés

Megismertem kb másfél hónapja egy srácot. Éreztem,hogy egy bunkó,k*csög p*cs,de gondoltam azért összebarátkozhatunk,hátha csak elsőre tűnik rosszfiúnak. Elhívott találkozgatni kettesben. Nagyon megkedveltem,mert teljesen őszinte volt velem,és úgy tűnt félreismertem,kedves volt velem,de mégis volt benne egy kis pimaszság. Szóval azt hittem,belül mélyen egy rendes srác lakozik benne. Kereste a társaságomat,úgy éreztem kellek neki,erre az egyik pillanatról a másikra bunkó lett,és ezzel eltaszított magától. Én azt hiszem,beleszerettem,de már nem keres,én meg nem fogom keresni azok után,hogy ilyen bunkón viselkedett velem. Vélemény,tipp? És valami magyarázat,h miért lett bunkó hirtelen,mikor semmi oka nem volt rá?

19/L

2012. okt. 1. 21:43
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát, ezt csak mi nők tudjuk! De igazából mi sem.

Tisztelettel: Tulci Istvánné.

2012. okt. 1. 21:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Kutyából, nem lesz szalonna. Tömören.
2012. okt. 1. 21:47
 3/5 anonim ***** válasza:
49%

Ne általánosíts, kedves kérdező. Én személy szerint alapjáraton nem értem, lány létemre, hogy mi fenét esztek a rosszfiúkon.

Én inkább az aranyos, romantikus férfiakat szeretem. Többet ér nekem a gyengédség, és a törődés, mint egy nagy mokesz a szemem alatt.

De hát mindenki másképp van ezzel.

2012. okt. 1. 21:53
 4/5 anonim ***** válasza:

bunkóba akkor mennek át, amikor sérül az egójuk

valószínű úgy vehette, hogy elutasítottad.

amikor én pl. lemondtam egy ilyen sráccal egy estét, rögtön váltott és kaptam az ívet. de nem neki fájt, hanem az egójának. ők nagy arcok. ha az sérül a nőnek annyi.

2012. okt. 1. 22:26
 5/5 anonim ***** válasza:
Én utálom a bunkó pasikat. Az intelligens, lovagias férfiakat szeretem, akinknek nem folyik moslék a szájából. Sajnos manapság az ilyen ritka... :(
2022. dec. 9. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!