Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy lány aki tetszik nekem,általánosban osztálytársam volt, de soha nem mertem neki megmondani. Facebook on ismerősöm, ott szeretnék írni neki, hogy találkozzunk vagy valami, csak elég fura lenne mert kb 6 éve nem beszéltünk. Amikor még osztálytársak voltunk akkor se igazán beszéltünk egymással, nem voltunk rosszba vagy ilyesmi, csak nem beszéltünk. Lányok szerintetek mit írjak neki? Nem akarom letámadni egyből meg lehet hogy bizalmatlan lenne velem szemben. Ja és 21 vagyok.

#szerelem #hiány #randi. szex. szeretem
2012. okt. 1. 19:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Légy oly kedves, és tedd fel még ezt a kérdést huszonötször. Kérdezz tőle valami hülyeséget. Hogy mit hallott erről vagy erről a személyről. Legyél kreatív kicsit...
2012. okt. 1. 19:22
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

amikor nekem volt hasonló,és először néha lájkoltam a képeit,vagy ha valami vicceset írt ki,arra reagáltam.

aztán az egyik posztja kapcsán feltettem neki egy odavonatkozó kérdést. aztán jöhet a mivanveled azóta, mit csinálsz,stb. ha van közös téma a többi alakul.

2-3 beszélgetés után szerintem elhívhatod.

2012. okt. 1. 19:25
 3/4 anonim ***** válasza:

Ismerős :) pont így jöttem össze az exemmel :) a srác írt rám kb 8 év kihagyás után, mi kicsi korunkban volttunk oszttársak. Bár mi már akkor is barátok voltunk... Szerintem egy próbát megér, nekem nagyon jó volt, csak a távolság miatt szakítottunk :)

Hajrá! :)

2012. okt. 1. 19:29
 4/4 anonim ***** válasza:
"Szia! Jó régen beszéltünk már. Mi történt veled? :)"
2012. okt. 1. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!