Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszahúzódóbb lányok, ti mikor viselkedtek így, egy
fiúval?
Figyelt kérdés
Ismerek egy lányt,aki 2-3 barátnőjén kívül,nem nagyon beszélget senkivel. Elég visszahúzódó. De engem néha meg szokott szólítani,pl. megkérdezte,hogy telt a nyaram,megdicsérte a sapkámat,meg ilyenek. Jó,nem túl kommunikatív,de ez nem baj. Én nekem elég sok haverom van,meg bárkivel elbeszélgetek. De ennek a lánynak külön örülök,ha beszélget velem, lehet,h bejövök neki,vagy csak barátkozni akar?
mert ez egy közeledés, de hogy miféle? ennyiből passz
2012. okt. 1. 15:05
2/10 A kérdező kommentje:
18 éves végzősök vagyunk. Tavaly volt köztünk egy kis szikra, akkor megkért,hogy segítsek neki valamiben(tanulni) aztán valahogy végül is nem lett belőle semmi. Most eltelt a nyár,és talán most lehetne valami(?)
2012. okt. 1. 15:20
3/10 anonim válasza:
Lehet, hogy tetszel neki, csak nem meri mondani. Főleg, ha népszerű vagy és sok lánynak tetszel.
Mert egyrészt úgy gondolja esetleg, hogy semmi esélye, mert szebb és jobb lányoknak tetszel.
Vagy fél, hogy kikezdik a lányok.
Vagy csak barátként kezel.
2012. okt. 7. 10:27
4/10 anonim válasza:
Tényleg kétesélyes, de érdemes lenne valahogy kipuhatolni, hogy mi a helyzet, mert az ilyen visszahúzódó lányok nyomós ok nélkül nem szoktak csak úgy beszélgetést kezdeményezni, pláne fiúkkal. Szólj hozzá te is, kezdeményezz, ja és találd ki, hogy te mit is akarsz tőle.
2012. okt. 7. 10:42
5/10 A kérdező kommentje:
Engem egyébként csak ő érdkel,csak egyszerűen képtelenség a közelébe férkőzni...
2012. okt. 7. 10:51
6/10 A kérdező kommentje:
Eleinte jóban voltunk,haverok voltunk talán,aztán ő megváltozott zavarban volt,elkezdett kerülni,meg olyan furán viselkedett,hát aztán belefáradtam,és én is elkezdtem kerülgetni,hát szóval ez egy ördögi kör.és azóta is érzem,h van egy fal köztünk,de ugyanakkor egy ilyen szexuális feszültséget is érzek,mintha mindketten a másikra vágynánk,de nem kaphatjuk meg. ogy oldhatnám föl ezt a feszültséget? Mert ha én így konkrétan odamennék hozzá,és mregpróbálnám kiszedni belőle,h mi az ábra,avagy bevallanám neki az érzéseim,azzal nem tudna mit kezdeni,megint csak elijeszteném,ismerem már annyira,elég érzékeny természetű. valahogy lassan és őszintén kéne megközelíteni,h biztonságban érezze magát,h ne legyen feszültsé,csak nem tudom,h csináljam???
2012. okt. 7. 10:57
7/10 anonim válasza:
Hasonló helyzetben vagyok. Hiába látom a lány részéről is az érdeklődést és a barátnőitől is tudom, annyira félénk, hogy a leglassabb közeledéstől, legkisebb utalástól is megijed és egy bizonyos szintél egyszerűen lehetetlen közelebb kerülni hozzá.
Bocs kérdező, sajnos még nem tudom a megoldást, de legalább látod, hogy más is küzd ilyen problémával :)
2012. okt. 7. 11:02
8/10 A kérdező kommentje:
Én már rengeteg mindent bevetettem,most talán megpróbálok szép lassan őszintén közeledni hozzá,vhogy kimutatni nerkio h tetszik,de közben nem mászok a nyakára,csak nemtom ezt h kell...
2012. okt. 7. 11:06
9/10 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok...
Szerintem nagyon hasznodra válna ha csak "barátilag" elhívnád sétálni vagy valami hasonló...Ahol tudtok beszélgetni...Hidd el pár nap/hét és megnyílik előtted és egyre jobb lesz :) Sok sikert hozzá! Remélem tudtam segíteni :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!