Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a lány nem tud eljönni randizni veled, akkor ezt hányszor néznéd el neki?
Figyelt kérdés
Ma lett volna a randi, de a lány nem tudott eljönni. Eléggé szarul esett. :-(2012. szept. 29. 14:34
1/7 anonim válasza:
egymás után max 2.Az attól függ mi az oka.
2/7 anonim válasza:
Úgy sem ment el hogy te vagy Zohan?
Egyszer, utána már kapálozzon ő, ha akar. Ha nem kapálozik a dolog után akkor megkaptad a választ.
3/7 anonim válasza:
Pedig ne szórakozzon Zohannal, mert fatal lesz!
4/7 anonim válasza:
Ha időben szól előtte, és értelmes indokot talál ki akkor elnézem neki 1-2x. Ha várok rá, és nem szól akkor kalap kabát.
5/7 anonim válasza:
Ha egyszer nem jön el, akkor lehet h tényleg nem tud vmiért. Ha kétszer, akkor már biztosan kamuzik.
6/7 anonim válasza:
Miért nem ment el?
Nem azért, de nagyon náthás időszak van, én is most gyógyultam meg, pedig én már immunis vagyok minden vacakra.
Szóval akár beteg is lehetett.
7/7 anonim válasza:
Nos az én barátnő "jelöltem"-el egy ismerkedős oldalon ismerkedtünk össze. Nyílván tetszek neki, különben nem jelölt volna kedvencnek az ismerkedős oldalon.
Nos ő versenysportol. Sokszor van versenye külföldön. És akárhányszor javasoltam neki, hogy találkozzunk, sajnos nem ért rá. Délután suli után edzése van, hétvégén meg versenye.
De én türelmesen várok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!