Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi az oka, hogy a love.hu n...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka, hogy a love.hu n egy olyan fiut aki kb 1 honapja regitett es viszonylag helyesebb azt csak 12 en lavoltak, de egy lanyt aki abazolut nem szep azt 3 nap alatt mar 8 an?

Figyelt kérdés
Ennyire nagy kelendoseg van a rondabb, vagy nagyon nem szep lanyoknak is, meg forditva egy helyesebb srac mar nem annyira kelenso?
2012. szept. 29. 09:17
 1/9 anonim ***** válasza:
Te vagy a srác ugye? Küldenél képet? :)
2012. szept. 29. 09:21
 2/9 anonim ***** válasza:

A megoldás a Facebookon keresendő:

Egy lány kiposztol valamit, azt 10 percen belül 13213-an lájkolják, ha egy fiú azt jó ha egy ember lájkolja.

A fiúk dolga hogy a lányok után menjenek, és nem fordítva!

Ezért nem csoda ha egy lányt sokan love-lnak, és egy fiút kevesen. Love-lj te !

2012. szept. 29. 09:22
 3/9 anonim ***** válasza:
Amúgy igen, a lányokra nagyobb "a kereslet"
2012. szept. 29. 09:22
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem.kuldok kepet, egyszer mar kuldtem itt 26 lanynak es 15 azt mondta bejovok neki, ketto mondta hogy nagyon nem tetszem, a tobbi szerint semmilyen baj nincs velem. Pedig kritikusok voltak. Tehat semkikeppen sem vagyok ronda. Ellenben egy duci lany, aki arcra sem szep, rogton kap 8 loveot a pasiktol 2-3 nap alatt. Furcsa ez nekem.
2012. szept. 29. 09:26
 5/9 anonim ***** válasza:
És akkor itt miért nem akarsz ismerkedni a csajokkal akik kérnének képet és esetleg még be is jönnél nekik?
2012. szept. 29. 09:40
 6/9 anonim ***** válasza:

Társkereső oldalon számít az is hogy milyen képet teszel ki és hogy szerkeszted meg a profilt.

Élőben már más a helyzet ismerkedés téren.

+ Számolj azzal is, hogy napi szinten minimum 10 levelet kapnak, és gyorsban átfutják így ha látnak 1 kiemelkedően érdekes levelet, akkor LEHET hogy válaszolnak is rá. 1: megnézik a profilod, és majd eldöntik, hogy válaszolnak-e.

2012. szept. 29. 09:40
 7/9 A kérdező kommentje:
Mert a gyk nem ismerkedos oldal, meg az az igazsag akinek en tetszem akkor o nekem nem. Forditva is igaz. A kicsut is csinosabb lanyok itt a gykn parkapcsolatban elek. Meg az az igazg, hogy mae 28 eves vagyok itt meg foleg 15-22 kozottiek vannak, lanyok.
2012. szept. 29. 09:49
 8/9 anonim ***** válasza:
Mert a lányok nagyon válogatósak, a fiúk nem.
2012. szept. 29. 09:50
 9/9 anonim ***** válasza:

Talán az az oka,hogy nem kéne a pasiknak elvárni,hogy a csajok nyomuljanak rá.Ez a világ kezd nagyon elferdülni ebből a szempontból.A pasik elvárják már,hogy a csaj kezdeményezzen.

Kérdezd már meg a nagyszüleidet ki udvarolt anno kinek.Gondolom nem nagyanyád nagyapádnak.Ők még tudták a szerepeket.

Jaaa és hogy irigykedj 12-ikén regeltem pont oda,és már 117 lávom van.S nem vagyok egy nagy szépség én sem! 27/L

2012. szept. 29. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!