Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Feszültség volt köztünk,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feszültség volt köztünk, aztán ez most feloldódott, hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Egy lánnyal már egy jó ideje feszkóban voltunk,nem beszéltünk,nem is foglalkoztunk egymással,szinte már már levegőnek néztük egymást,meg olyan feltűnően kerültük egymást,hogy az már fáj. Valamikor réges régen éreztem,h van köztünk valami szikra,de nem lett belőle semmi. Elég zárkózott visszahúzódó lányról van szó,volt olyan,h nem is tudott a szemembe nézni. Na,és a lényeg,hogy most megtört a feszkó,odajött hozzám amikor egyedül voltam,és elkezdett velem beszélgetni,mintegy feloldva ezt a feszültséget,most megint úgy vagyunk mint régen,újra beszélőviszonyba. De már ez is nagy szó,szerintetek van értelme megpróbálni valami többet is kihozni belőle? Lehet,h még van valami szikra részéről is?

2012. szept. 29. 07:46
 1/3 anonim ***** válasza:

Hiába pasi vagy... Női logikával... Kombinálsz mindent mindenhova...

Nem csak azért közelítenek a csajok mert akarnak valamit. Ez inkább ránk (pasikra) jellemző. (Mondom jellemző, nem általánosítok, mert pl én sem csak ezért beszélgetek egy jó csajjal...) Szóval ne képzelj többet a dologba mint kéne. Örülj neki, hogy megszűnt a feszültség és élvezzétek egymás társaságát. Aztán már ha többet tudsz akkor lesz értelme agyalni a fenti kérdésen... ;)

2012. szept. 29. 07:57
 2/3 A kérdező kommentje:
xD Hát én pasi logikával úgy gondolom,hogyha tetszik egy lány,akkor közeledek felé. Gondolom a csajok is valahogy így vannak felépítve,hogyha bejövök neki,akkor kezdeményez, vagy nem? Igazából fogalmam sincs,ezért vagyok kíváncsi.
2012. szept. 29. 08:02
 3/3 anonim ***** válasza:
A csajok nem bírnak rosszban lenni senkivel se hosszútávon. Ezért előfordulhat, hogy csak békülni akart. De ha továbbra is fennmarad az érdeklődése, akkor nem véletlenül békült ki veled. Itt az ideje kideríteni mi is áll a háttérben valójában ;)
2012. szept. 29. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!