Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel kezdjem (kicsit hosszú, de olvasd el)?!
Ha élőben nem mered, akkor írj neki.
Még semmi sem kezdődött el, hogyan romolhatna el bármi is? :)
Egy a lényeg: légy bátor!
A lányoknak sokkal jobban imponál egy olyan srác, aki nem fél, laza, nem görcsöl semmin, tudja, mit akar.
Szóval hajrá, menni fog!
17/F
Második: Te meg kretén vagy.:D
Szerintem is írhatsz neki, de ne annyit, hogy "Szia, szeretnélek megismerni.", hanem bővítsd ki egy kicsit. Tényleg legyen laza az üzenet, ne görcsös.
Szép nagyra nőttél te!:D Nem baj az, szerintem mondjuk nekünk fiúknak nagynak kell lennünk:)
Na, szóval most egy 14 éves osztja az észt, de nembaj: Élőbe a legjobb, de fb-n se gáz ráírni manapság. Légy határozott, próbálj nyugiba lenni. Hidd el menni fog, mindenkinek megy:) pl az a lányt, akivel most alakula kapcsolatom, úgy kezdtem "puhítani", hogy ráírtam: 'Szia, jófejnek tűnsz, de nem nagyon szoktunk dumálni... Nincs kedved chatelni?:DD' Beszélgetés végén mondtam, hogy majd holnap siluba megkeresem... Meg is kerestem, le van zsírozva vasárnapra egy randi:))
Mondjuk nem vagyok gyakorlott,ő a második lány, akinél próbálkozok, de az elsőnél 2x ennyire paráztam.
Nálam a magasságoddal már lenne esélyed...:)
Egyébként szerintem ne úgy írj neki hogy szeretnéd megismerni, szerintem is elronthatja a dolgokat. Nálam a volt barátom úgy próbálkozott hogy előtte nem is nagyon beszéltünk és rámírt hogy megyünk-e az egyik barátnőmmel sítáborba... Aztán utána egész nap irogatottunk és amikor már érezte hogy kölcsönös a dolog akkor mondta hogy ez igazából csak egy ürügy volt hogy rám írjon.:)
Sok szerencsét!:)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!