Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan kezdjem el? (Kérdésed...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezdjem el? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

Van egy lány, jelenleg barátok vagyunk mindent tudok róla, és nagyon szeretem, ha elhívnám vhova nem tudnánk miről beszélni ez a félelmem, mert egy új lánnyal elég sok mindenről lehet témázni.Félek h kínos csönd jelenne meg néhányszor.De közben nagyon szeretnék több lenni egy barátnál.

Tudnátok segíteni néhány ötlettel?

2011. júl. 7. 10:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem egyszerű, én a helyedben megkérdezném finoman hogy van e többre esély, de ha nincs akkor valahogy belenyugodnék és kérném hogy maradjunk továbbb barátok. Ha meg tettekkel próbálkozol, megfogod a kezét megcsókolod (legalábbis megpróbálod) az is egy ötlet, de rosszul is sülhet el. Szerintem ebben a nehéz helyzetben beszéld meg vele úgy ahogy bármi mást beszélnél meg. Hátha épp nála is van valami ilyesmi kialakulóban:)
2011. júl. 7. 11:10
 2/5 anonim ***** válasza:
Te vagy a 33 cm,miért nem írsz a másik kérdésedre ott írtam neked...:):)
2011. júl. 7. 11:15
 3/5 A kérdező kommentje:

Próbáljam ráterelni a témát?Utalgassak rá?

33 cm? Hát szerintem téveskapcsolás:D

2011. júl. 7. 13:50
 4/5 anonim ***** válasza:
mióta vagytok barátok ?
2011. júl. 9. 00:35
 5/5 A kérdező kommentje:
kicsit kevesebb mint egy éve
2011. júl. 14. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!