Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, nektek mi a véleményet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek mi a véleményetek azokról a fiúkról, akik kedvesek hozzátok, de még is félnek tőletek?

Figyelt kérdés
Én ilyen típusu vagyok, ha egy csaj kedves, barátságos velem, azt viszonzom felél, de ugyanakkor félek tőle, zavarban vagyok elötte, felnézek az ilyen lányokra, majdnemhogy istennőnek (ne nevess) tartom őket. Csak nem tudom hogy ők ezmiatt mit gondolhatnak rólam 22f
2012. szept. 28. 15:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Én azt gondolom , hogy a nők nagy része jobban szereti a határozott, erős és komoly férfiakat. Ez amit írtál általában a 14 éves fiúknál jellemzőbb akik idővel már sokkal határozottabbak és bátrabbak lesznek
2012. szept. 28. 15:31
 2/3 anonim ***** válasza:
Egyet értek az első hozzászólóval.
2012. szept. 28. 16:09
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem meg nincs ezzel semmi baj:) Még imponálhat is akár. Végre nem egy beképzelt srác- ezt gondolnám.
2012. szept. 28. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!