Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Gáz ha egy lánynak ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha egy lánynak ennyire vastag vádlija van?

Figyelt kérdés

Pici koromban rengeteget sportoltam

röpi

kézi

kosár

foci

balett

művészi torna

úszás

judo

társas tánc

stb..+ sport tagozatos osztályba jártam.

Lehet hogy emiatt(bár nem tudom)

Egyszerűen annyria vastag vádlim van hogy emiatt kell 5 számmal nagyobb nadrágot venni mert nem bírom feltuszkolni rá.Gyűlölöm.

[link]

2012. szept. 28. 12:58
1 2 3 4 5
 41/42 Gabipasika válasza:

Szia

Először is ha a vádlidat akartad mutatni nem tudom miért elölről fényképezted le magad.

másodszor imádni való lábikóid vannak! Csini vagy ne aggódj!!!

Komolyan!!!

30/F

2012. szept. 29. 21:41
 42/42 anonim ***** válasza:
Elhisszük, hogy nem dicsekedni akarsz, de akkor légy magadhoz objektívebb. Mert csodás alakod van, fantasztikus, formás lábakkal. A válaszok között nem is igen láttam ellenvéleményt, legfeljebb egy két olyan lánytól, akik divatfotókat néznek napestig. De ha nem akarsz a fiúknak tetszeni, akkor őröld csak magad a semmiért...
2012. okt. 14. 18:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!