Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy 10-es skálán mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 10-es skálán mennyire gáz, ha egy 18 éves fiúnak még nem volt barátnője?

Figyelt kérdés

Ne kíméljetek csak ŐSZINTÉN!

Sokan már homokosnak néznek a haweri körömből, és ez nagyon zavar.

Most kereshetnék kifogásokat hogy miért nincs (idő, pénzhiány), de nem keresek.

2009. aug. 3. 11:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%
egyáltalán nem gáz....végre egy komoly fiú, aki nem dugdossa szerszámát minden lukba
2009. aug. 3. 11:34
 2/12 anonim ***** válasza:
90%
Tízes skálán én egyesnek gondolom. Nem gáz, majd lesz barátnőd, ha itt lesz az ideje.
2009. aug. 3. 11:45
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Egy tízes skálán szerintem 0. Tesóm 27 éves és még egy komoly barátnője sem volt, legalább is nem mondott semmi ilyet! De ő nem is szeretne még egyhamar mert azt mondta h ő még nem elég érett rá!!!Szerintem egyáltalán nem ciki.Miért lenne az baj ha te az igazit várod??

14/L

2009. aug. 3. 12:02
 4/12 anonim válasza:
100%

Én 20vok,de nekem sem volt még komoly kapcsim,csak flörtölgettem,sokat randizok,kavarások,meg könnyü kalandok...

Szóóval szerintem nem gáz...meg elég nehéz normális csajt találni...

FF

2009. aug. 3. 12:22
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

én 24 vagyok és eddíg csak egy csaj mellett maradtam meg huzamosabb ideig ami csak egy évet jelent...

de hogy válaszoljak...abszolut nem gáz hidd el meg fogod találni az igazit

2009. aug. 3. 12:34
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Abszolút nem gáz, én 16 vagyok, rengeteg barátnőm volt már, abból 2 nagyon komoly, de mostmár nem kellenek ilyen rövid kapcsolatok, az igazira várok. És nem számít, hogy hány éves vagy, egyszer csak azt veszed majd észre, hogy szerelmes vagy! :-)
2009. aug. 3. 12:42
 7/12 anonim válasza:
83%
Egyáltalán nem gáz, nem maradtál le még semmiről. De az nagyobb gáz hogy ilyen kérdést felteszel :)
2009. aug. 3. 12:44
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

ez tizes skálán -1548643151! egyáltalán nemgáz! sőőt,én becsülöm az ilyen fiúkat,akik nem mentek át már az összes csajon! kevés ilyen fiú van már... sajnos :(

szóval semmi gáz, lehet h épp holnap toppan be az igazi :D

2009. aug. 3. 13:30
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

10es skálán 0! Ha az lett volna a kérdés, h 18 éves vagyok és a fél országon átmentem már, na az a gáz! Jó hogy vannak még ilyen komoly pasik:)Egy normális csaj csakis értékelni fogja. Kívánom, h találd meg!

L18

2009. aug. 3. 17:45
 10/12 anonim ***** válasza:
0%
11
2009. aug. 3. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!