Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol lehet normális lányokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet normális lányokat találni?

Figyelt kérdés
Így 19 éves fejjel elegem van a sekélyes k-kból...akik csak átvertek...alapból 1 értelmes, kedves, figyelmes, szerető, és hűséges fiú vagyok, szóval jellegzetes jófiú...tudom h ez nemképűen hangzik, de tudom h így igaz...csak sajna 1 lány se viszonozta igazán amit én éreztem...igaz utólag tudom is h nem olyanokkal kellett volna összejönni akik csak ego-t építenek velem, vagy dobták őket és velem akar gyógyulni, majd kidobni...nem mondom h szépfiú vagyok, de nem is vagyok csúnya szerintem...de már sehol se találok tényleg kedves, szerető, hűséges, odaadó lányt...az ilyenek HOL BUJKÁLNAK? :S mert h nem a szórakozóhelyeken, koncerteken...az tuti :/ tudom h a kérdés elég hülye, de hol van esélyem hogy igazi szerelmet találhassak, v nincs ilyen? :/ pesti helyeket hiába írok, mivel baranyai vagyok :) bármi értelmes tippet szívesen fogadok :)
2012. szept. 27. 19:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Megöltem az összeset.

Hasfelmetsző Jack

2012. szept. 27. 19:55
 2/14 TOMAtm ***** válasza:
biztos van,egyetem-főiskola,könyvtár,tanulószoba,sport-edzések ilyen helyeken vannak -de a tapasztalat h nem barátkoznak csak a magukfajtával.
2012. szept. 27. 19:55
 3/14 anonim ***** válasza:
Lenn az utszán.
2012. szept. 27. 19:56
 4/14 A kérdező kommentje:
egyetem-főiskola bukta...hidd el :/ könyvtár talán, de már ők se járnak oda...:S
 5/14 anonim ***** válasza:

Én meg azt kérdem hogy: Hun van a Szabó bakter?

Köbö ilyen kérdés.

6/14 A kérdező kommentje:
tudom, ezért írtam h hülye kérdés...de már nincs 5letem h kereshetném az igazit :/
2012. szept. 27. 19:57
 7/14 anonim ***** válasza:

Nem csesztetésnek írom, de regelj fel társkeresőre! pl. love.hu

Ott aztán keresgélhetsz, ismerkedhetsz.

2012. szept. 27. 20:00
 8/14 A kérdező kommentje:
annyira nem jött be :) nincs sok környékbeli aktív tag, és általába csak szórakoznak, és semmi komolyat nem akarnak :)
2012. szept. 27. 20:06
 9/14 anonim ***** válasza:
szerintem még kicsit fiatal vagy ahhoz, hogy megtaláld az igazit. Két választásod van: vársz, vagy vársz és addig sekélyes lányokkal ütöd el az időt.
2012. szept. 27. 20:09
 10/14 anonim ***** válasza:
Ja, és hogy hol. Akárhol. Bárhol. Mindenhol. különórákon, klubbokban.
2012. szept. 27. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!