Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fel vetem 1 lányt msn-re,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fel vetem 1 lányt msn-re, csak látásból ismerem! Mit monjak neki, a szia és a mizu után?

Figyelt kérdés
2009. aug. 3. 10:14
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem a mizu-t valahogy más formában kérdezd és szerintem majd alakul a beszélgetés köztetek ha vmi lenne. Ha nem megy ,akkor szerintem kár erőltetni. Azért nehogy már másoktól kérdezd ,meg hogy miről akarsz TE és Ő beszélgetni.
2009. aug. 3. 10:23
 2/7 anonim ***** válasza:
Ne mizut kérdezz mer arra az a válasz hogy semmi és meghal a beszélgetés, kérdezd inkább azt hogy hogy vagy, milyen napod volt?
2009. aug. 3. 10:30
 3/7 anonim ***** válasza:

hát ha nem tudod, akkor inkább hagyd.

most írjuk azt hogy kérdezd meg a napjáról.

után a következő kérdésed ez lesz?: most hogy megkérdeztem a napjáról mit kérdezzek még tőle?

ne fel vetesd, hanem felvetted.

2009. aug. 3. 10:52
 4/7 anonim válasza:
kerdezd meg hogy hogy van ... es hogy mit csinalt aznap
2009. aug. 3. 12:27
 5/7 anonim ***** válasza:
80%

Csak ne feszülj!

Vedd lazán!

Próbálj meg vele egy közös témát találni és utánna már megy magától a beszélgetés!

Jó msnezést papa :D

Ne feledd légy laza :)

2009. aug. 3. 12:30
 6/7 anonim ***** válasza:
85%

a "mizu"-t sokan (én is) utálják mert a válasz rá az h "semmi" aztán jön a "az nem sok". ezek felesleges körök, amiket nem érdemes lefutni. Szerintem érdeklődj miyen napja volt, aztán kezdj ismerkedni milyen film, könyv zene a kedvence(ezekből sokat leszűrhetsz) biztosan találtok közös témát, és akkor már megy minden a maga útján :D

sok sikert:)

2009. aug. 3. 18:05
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Engem egyszer felvett ugyanígy egy ismeretlen srác. Így indított: Szia, úgy örülök, hogy végre tudunk beszélni, sajna csak látásból ismerjük egymást de nem lehetne, hogy jobban megismerjük egymást? Persze ilyenkor jön a "honnan van meg az msn-em" ki vagy? hol láttál? Mert én is ezeket tettem fel, majd a srác tök humoros volt, elmondta, hogy mióta nyomoz az msn címem után stb...aztán jött a ki mivel foglalkozik, s végül találka.

Nem volt az esetem, de msn levett a lábamról az tény, s mindezt humorral érte el és őszinteséggel. Javaslom neked ugyanezeket. Ha a srác elkezdte volna akkor hogy: mit csinálsz.. című baromságot valószínű érdektelenné vált volna számomra. A szia, mizu, a lehető legrosszabb kezdés szerintem.

Sok sikert!

2009. aug. 7. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!