Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Helyes ha várom, hogy a nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Helyes ha várom, hogy a nő irjon rám?

Figyelt kérdés
Tegnap én írtam rá, azelőtt ő rám. Baj ha azt várom, hogy újra ő irjon rám?
2012. szept. 27. 11:59
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Erre gondoltam, hogy mértékkel kell.
2012. szept. 27. 13:13
 12/17 anonim ***** válasza:
Írj rá ,elvileg te vagy a pasi nem?!
2012. szept. 27. 13:50
 13/17 anonim ***** válasza:
Ez gyerekesség. Ha van mondanivalód, írj. Ezek a játékok már eleve elcseszik a dolgokat. Csak próbáld meg fesztelenül jól érezni magad vele és ne gondolkodj túl sokat feleslegesen. Ha érdekled, úgyis keres ő is.
2012. szept. 27. 13:59
 14/17 A kérdező kommentje:
Írok, de tulzásba sem lehet vinni.
2012. szept. 27. 23:26
 15/17 anonim ***** válasza:
Amíg te azon filózol hogy ráírj-e vagy sem, addig más meg dugja a nőt.
2012. szept. 27. 23:36
 16/17 A kérdező kommentje:
Nem valószínű...
2012. szept. 27. 23:39
 17/17 anonim ***** válasza:

Egy ráírás nem nyomulás. Ha 10 percenként hívogatod és minden nap 15x megkérdezed hogy mikor találkoztok az már nyomulás, avagy akarata ellenére ráerőlteted magad az is. De egy írás?

Amúgy nincs jobb dolgod mint azon aggódni hogy ír e vagy sem? Ha érdekled úgyis keresni fog, ha meg nem érdekled, akkor meg örülj hogy nem rabolja az idődet feleslegesen.

2012. szept. 28. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!