Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ronda fiúk, miért a csajoktól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ronda fiúk, miért a csajoktól kértek csajozási tanácsot?

Figyelt kérdés
Ez hamvába holt kísérlet. Az a baj, amikor a lányok leírják, hogy egy pasi legyen önmaga, legyen rendes, aranyos, kedves akkor sajnos abból indulnak ki, hogy elképzelnek egy ideált pl egy Geroge Clooneyt is ahhoz kapcsolják ezeket a tulajdonságokat. Ha te viszont nem nézel ki úgy mint pl ő, vagy legalább nincs olyan kisugárzásod, olyan magabiztosságod, akkor ezek a tulajdonságok csak mint olaj a tűzre, úgy hatnak a nőkre. Ezáltal agresszívnek, tolakodónak, vagy papucsoknak fognak minket, titeket tekinteni. Sajnos ez van.
2012. szept. 27. 08:44
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Te mit tanácsolnál nekik?
2012. szept. 27. 09:08
 2/21 anonim ***** válasza:
miért kitől kérjenek tanácsot? Geroge Clooneytól? vagy a másik ronda sráctól aki hasonló problémával küzd?
2012. szept. 27. 10:24
 3/21 A kérdező kommentje:
Nem hanem olyan férfitől aki ezt megtanulta, hogyan kell használni, hogyan kell csinálni. Az sem jó, ha olyan valakitől kér instrukciót, aki ebben tehetségesnek született, mert az nem tudja, mi fán terem ha valaki béna ebben a ,,szakmában". Mert ő azt hiszi, hogy mindenki képes erre, holott valamelyest erre születni kell.
2012. szept. 27. 10:29
 4/21 anonim ***** válasza:

Tulajdonképpen válaszoltál a saját kérdésedre....

[link]

2012. szept. 27. 10:57
 5/21 anonim ***** válasza:
Ez a Deansdale egy idióta, tudatlan ember, akinek csak a sztereotipizálás megy. Még egy olyan állítását nem olvastam róla a nőkről, amit akár csak részben is magamra húzhattam volna.
2012. szept. 27. 11:12
 6/21 A kérdező kommentje:
Ez a Deansdale, nagyon jól összefoglalta amit tudni kell. Annyi, hogy ő nem hisze a pénz eredjében a csajozásban, csak a jó külsőt tartja vonzónak. Holott a megfelelő anyagiak azért előrébb valók. Túl sokszor tapasztaltam már, hogy szépfiúk kezéről csapták le a ronda pasik a szép csajokat, mert okosak és gazdagok voltak.
2012. szept. 27. 12:04
 7/21 anonim ***** válasza:

"Annyi, hogy ő nem hisze a pénz eredjében a csajozásban, csak a jó külsőt tartja vonzónak. Holott a megfelelő anyagiak azért előrébb valók."

Egyikőtökkel sem értek egyet. Sekélyes hozzáállás mindkettő, csak az anyagi síkban mozog. Ha így szemléli valaki a dolgokat, magának nehezíti meg az életét szerintem. Lehet találni olyan lányokat, akikre ráillenek a téziseitek, de velük sokkal gyötrelmesebb zöld ágra vergődni.

2012. szept. 27. 12:09
 8/21 anonim ***** válasza:
No, utolsó, akkor fejtsd ki a te álláspontodat! Azt már látjuk, hogy mit nem látsz helyénvalónak, most meséld el, hogy mit igen.
2012. szept. 29. 12:28
 9/21 anonim ***** válasza:
szerintem is hülyeségeket ír. Egyszerűen csak 2 egymásnak szimpatikus személyt kell összetenni, akik külsőleg és belsőleg is szimpatizálnak egymással. Egyből lesz téma, egyből lesz miről beszélni.
2012. szept. 29. 14:39
 10/21 anonim ***** válasza:

Köszönöm, ssx44!

Felesleges túlbeszélni a dolgot. Válaszoltál helyettem is.

2012. szept. 29. 18:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!