Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert tortent mar meg velem többször, hogy heteekn át jòl elbeszélgettm egy csajjal, utana mikor képet kuldtem, akkor miert nem valaszolt sohasem?
Nekem is hasonló élményeim voltak régen a neten, mivel ronda vagyok - alighanem te is az vagy. Azóta átszoktam arra, hogy ha ismerkednék valakivel, azonnal, a legeslegelején küldök képet.
Az etetéssel meg nem kell foglalkozni, nyilván elragadta őket az illúzió, meg elhitették magukkal, hogy hát te azért biztos jó csávó vagy. Aztán amikor kiderült, hogy nem, akkor jött a pofára esés.
Hello!
Hasonló cipőben járunk, ez velem is nem egyszer előfordult már. Amíg a képet el nem küldöd, addig azok a szavak csak egy "illúziónak" szólnak és nem neked......"az sem számít ha nem tetszel nekem annyira megkedveltelek, küldesz képet?"=küldjél már képet mert kedves és aranyos vagy, de ha nem jössz be akkor csak húzzuk egymás idejét.....
Nekem személy szerint nem vagy az esetem, de teljesen átlagos vagy. Én sem értem miért nme ír vissza senki.
11. válaszoló voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!