Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok facebook vagy személyes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok facebook vagy személyes ismerkedést szeretitek jobban?

Figyelt kérdés

Lányok mit szerettek jobban? ha Facebookon vesz fel egy fiú és ott próbál megismerni veled.. vagy ha napközben odamenne hozzátok és megpróbálna megismerkedni veled..?

Mert egy csajozós haverom azt mondta h a mai elferdült világban már facebookon ismerkednek a tinik ő is ott jött össze az összes barátnőjével.. 16-18 éves lányoktól kérdezném főként, de a többiek válasza is nagyon érdekelne.! köszi!

2012. szept. 25. 19:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Bocs, de lány vagyok, csak tudom már, hogy NEKEM mennyire számít a külső meg a belső. :D
2012. szept. 25. 19:24
 12/19 anonim ***** válasza:
Pont azért nem tudod, mert lány vagy. Kik csajoznak többet, a lányok v a fiúk? ;)
2012. szept. 25. 19:34
 13/19 anonim ***** válasza:

Miért kell általánosítani? :) Lehet, hogy sok olyan nő volt sok pasi életében aki fájdalmat és csalódást okozott, de nem kell egyből minden lányra ugyanazt a jelzőt aggatni. Mi is aggathatnánk millió jelzőt a pasikra... és az is általánosítás lenne, ráadásul nem lenne mindenkire igaz. :)

Egyébként egyértelmű, hogy személyesen jobb a találka. Amelyik kapcsolat fb-n indul, az nem szerelem, csak a tinik kínlódása az unalom miatt, szerintem.

Személyesen a legjobb, ez tuti. ;)

2012. szept. 25. 19:39
 14/19 anonim ***** válasza:
Vagy pont azért tudom, mert többet vagyok lányok társaságában, ismerem a nézőpontjaikat, stb. :) De ezen felesleges vitázni.
2012. szept. 25. 19:41
 15/19 anonim ***** válasza:
Ja, felesleges, addig felesleges is lesz amég nem ismersz MINDEN EGYES LÁNYT a földön :) Aztánmeg, ez olyan dolog, hogy az is számít hol vagy sokat lányokkal :P Gettóban se fogsz túl sok tisztességes embert találni(ha érted a célzást). És igen, én is ismerek sok olyan lányt aki csúnya pasival van, viszont a srác halálrendes(fiú vagyok).
2012. szept. 25. 20:40
 16/19 anonim ***** válasza:
Az előző hozzászólóval egyetértek. :)
2012. szept. 25. 22:17
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Persze, minden lány azt szeretné, ha személyesen, élőben menne oda hozzá valaki és megszólítaná. Csak ha ez tényleg megtörténne velük, a többség megijjedne. Mert hú ez egy idegen srác, biztos perverz, vagy veszélyes, stb.
2012. szept. 25. 23:42
 18/19 anonim ***** válasza:
66%
Én ott is élem a szerelmi életemet. Imádom amikor a párom learatja a búzámat farmvillen, olyan romantikus (:
2012. szept. 25. 23:58
 19/19 anonim ***** válasza:
10%
én azt szeretem amikor beülünk a mekibe és közbe kólázunk és fbn egymással chatelünk hogy jól ízlik e a kóla édes
2012. szept. 26. 01:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!