Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik genetikailag képtelenek az őszinteségre?
Úristen inkább fogd be a szád. Már megbocsáss de ez hülyeség lépj ki a saját látószögedből és nézz körül jobban amelyik csaj nem akarja hogy felszedjék azt nem fogják ha meg bubta hát istenem a lányok 99% kiprovokálja a dolgokat...
17/F
A kérdésem nem arra vonatkozott, hogy a nők miért hagyják magukat kihasználni, hanem hogy a pasik nagy része miért nem képes nyílt lapokkal játszani? Vagyis, ha például csak szexet akar, miért hazudik szerelmet? Mert lehet hogy buta a csaj, aki bedől, de gerinctelen a pasi, akinek ilyennel kell próbálkoznia szexért.
De úgy látom Te nagyon magadra vetted a kérdést
Én azt gondolom igen. A pasik nagy részénél nagy a baj az őszinteséggel sajnos......
27/l
Igen, ezen én is sokszor elmélkedtem már.
Főleg, mikor a barátom úgy hazudik a szemembe, hogy tudja, hogy tudom, hogy nekem van igazam és ő pedig hazudik.
Na ilyenkor vannak a több napos mosolyszünetek. Engem ne nézzen hülyének egy pasi se.
Az elvált gyerekes nő sem azzal kezdi az ismerkedést, hogy te figyelj, apa kéne a gyereknek.
A kissé hervadó parlagon heverő hölgy sem azzal kezdi a randevút hogy figyelj már jár a biológiai órám nekem mindenképpen kell valaki.
Gondolom a kérdező hölgyet éppen most verte át valaki.
Sajnos benne van a pakliban, hogy ha a menő csávó kell minden nőnek, akkor a menő csávó válogathat, és bármikor cserélhet a következő egyetlen és különleges és egyedi és örökké tartó szerelem ígéretével. Mert mindig van egy nő aki bedől.
Egyetlen kérdés van. Tanul-e az illető a hibáiból, vagy sokadszorra is ugyanannak a falnak rohan, és minden alkalommal rácsodálkozik, hogy a fal még mindig rohadt kemény.
Mi? Miről beszélsz?
Én az esetek 92-93%-ban őszinte vagyok! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!