Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt állítottam egy lányról a srácok között, hogy majdnem megvoltam neki, a lány megtudta, mit mondjak erre?
Puhap.csnek sem szeretnék tűnni, de az őszínteség most lehet, hogy megsértené. Rákérdezett konkrétan, hogy miért mondtam ezt (ami szerinte hazugság és undorító) és idegesítő, hogy ilyeneket mondok másoknak.
" mert szerinted az nem elég durva, hogy ojanokat mondasz másoknak hogy majdnem meg voltam neked?
ez meg mi a f@sz ha nem idegesító
undorító
és hazugság
?"
idéztem (remélem nem olvasod baby..)
szóval mi legyen a válasz? tudom, ha ilyenen leakadok nem érdemlem meg a csajt. Én nem akarok neki erre írni semmit de hátha van jobb ötletetek.
Vagy kerj tole remegve oszinte bocsanatot es vigyel neki viragot, meg lehet azt mondja, milyen cuki vagy vagy aranyos utana megprobalsz jol viselkedni vele es akar jora is fordulhat(kapcs)
vagy
Szo*j le bo nyallal,azt nyald szarazra, mit kepzelsz,milyen stilust veszel fel?!?
A viragos hozzaszolo vagyok
ugy latom a gyik miatt is kerhetsz elnezest meh magyarazkodhatsz
Szerintem három alapvető lehetőség van.
1. Nem válaszolsz semmi érdemlegeset, elsunnyogsz, vársz, hogy elfelejtse.
2. Azt válaszolod, hogy sajnálod, de egy seg*gfej vagy, aki szeret összevissza hazudozni, hogy menőnek tüntesse fel magát.
3. Azt válaszolod: hogy "előbb-utóbb úgyis megleszel, bébi, és bocsi, de összefolyik a fejemben a múlt és a jövő".
írtam neki ennyit:
sajnálom,
Remélem nézni fogja, hogy 45 percig töprengtem mire kinyögtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!