Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol ismerted meg életed...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol ismerted meg életed szerelmét?

Figyelt kérdés

suliban, utcán, gyerekkori ismeretségből, neten stb...

az életkort, és a kapcsolatotok hosszát írhatnátok le pluszba.

meg esetleg, hogy előtt hány "ballépésed" volt(azt hittem hogy ő lesz,de még se).

2009. aug. 2. 17:54
 1/7 anonim ***** válasza:

Neten, 6 évvel ezelőtt, 2 éve házasságban, 8 hónapos kisfiú a gyümölcse :-)) ő 35, én 30.

Nem gondolnám, hogy túl sok ballépés volt. Egy igazán komoly kapcsolatom volt előtte, de az mégsem volt az igazi. Néhány rövidebb, de kellettek tapasztalatnak, és hogy tudjam, mit nem akarok!

2009. aug. 2. 18:05
 2/7 anonim ***** válasza:
74%
Az utcán.Egyik utcasarkon egymásnak ütköztünk.Ő leordította a fejem énmeg meghívtam sütizni.Nagyon nagy szerencsénk volt ezzel a kis balesettel.Ő 15 volt én pedig 16.Majdnem 3 évig tartott, de aztán nem a mi hibánkból vége lett.Azóta is hiányzik.
2009. aug. 2. 18:07
 3/7 anonim ***** válasza:

Hát végülis látásból már ismertük egymást és a sors valahogy úgy hozta, hogy egy suliba is kerültünk :) Utána ott jóba lettünk, és egyszer egy este talákoztunk és összejöttünk azóta együttvagyunk lassan 11 hónapja :).

Én 18/L Ő 20/F

2009. aug. 2. 18:11
 4/7 anonim ***** válasza:
Discoban 4 év F20 L16 de ennek már 8 éve,Discoban+neten 1 és fél év F26 L18.
2009. aug. 2. 18:38
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

-sulival kapcsolatos rendezvényen (pályaválasztási mizéria az egyetemről)

-akkor voltam 20F ő 17L

-15 éve ennek, azóta házasság + 3 gyerek

-előtte 2 "ballépésem" volt

2009. aug. 2. 20:23
 6/7 anonim ***** válasza:

Középsuliban!

Én 16/F ő 16/L

Egyszer segítettem neki mert rászállt egy csapat bunkó és utána nagyon jóban voltunk!

Ez már 1 éve tart és azóta járunk meg minden! :D

Nagyon szeretem és ő is engem :)

Előtte 3 "ballépésem" volt ha lehet-e annak nevezni...

Ui: Pssszzzt!!! Ő csak 2-ről tud:D...(másik nagyon közeli ismerősünk...:S)(nem szoktam neki hazudni!!!)

2009. aug. 3. 13:16
 7/7 anonim ***** válasza:
A piacon ismertem meg,én is árultam,ő is.23 éves lány,26 éves fiú
2010. ápr. 4. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!