Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék ismerkedni fiúkkal?
Mielőtt elkezdenétek,nem vagyok csúnya,arcra mások szerint szép vagyok,testalkatom kissé telt,de annyira nem,homokóra alakom van,megvan mindenem,nagy mellek,kerek fenék,de még sincsen egy fiú sem,akivel normálisan kijönnék...Szórakozni nem járok,inkább tanulok,minden álmom,hogy orvos legyek.Szóval a mai szórakozóhelyektől egyszerűen kiráz a hideg,főleg a discotól...Tippeket kérnék,hogy mégis most mit csináljak? Komolyan el vagyok keseredve...
17L
Facebook jelölgesd az embereket. És majd akad valaki, bökések meg stb által. Sajnos ilyen világot élünk, hogy mi pasik már elvagyunk luxusodva..
21/f
"ez miatt a fiúk 80% már odébb is állt..."
Ezt mégis honnan veszed?
" "testalkatom kissé telt" ez miatt a fiúk 80% már odébb is állt..."
A legtöbb lány beképzeli hogy kővér! Sokszor a formás nem csontváz lányok jönnek be nekünk, volt olyan csaj aki után mindenkinek folyt a nyála, a női ismerőseink meg lekővérezték:) Szóval ebben a kérdésben nagyon buták vagytok.
Szia!
Gondolom erre a kérdésedre most elég sok levelet kaptál, pl itt is tudsz ismerkedni:) 22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!