Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Honnan lehet tudni egy nős...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan lehet tudni egy nős pasiról, hogy benne lenne-e egy kis hóka-mókában?

Figyelt kérdés
Egy kollégámról van szó, akivel egyik napról a másikra megváltozott a kapcsolatunk. Folyton bókol, flörtöl, szemezünk. Én pedig nem tudom mi ez, meg miért és, hogy komolyan gondolja, vagy csak játszik? hogy tudnám kideríteni?
2009. aug. 2. 16:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
68%

1. A kollégád, úgyhogy én hagynám a fenébe.

2. Elég otromba dolog nős pasival kavarni! Ne légy már gusztustalan!!!

2009. aug. 2. 16:38
 2/13 A kérdező kommentje:
Nem közvetlen kollégám.
2009. aug. 2. 16:46
 3/13 anonim ***** válasza:
A jelekből amiket leírtál egyértelmű, hogy benne lenne. Ügyes legyél, vigyázz, bele ne szeress.
2009. aug. 2. 16:50
 4/13 A kérdező kommentje:

sosem voltam még ilyen helyzetben, nem tudom, h várjak míg ő lép, vagy...?

bele tuti hogy nem szeretek, a fix.

2009. aug. 2. 16:52
 5/13 anonim ***** válasza:
szerintem ugyanúgy csinálj mindent mintha egy szimpla pasival ismerkednél - mármint ne zavarjon hogy nős.
2009. aug. 2. 17:11
 6/13 A kérdező kommentje:
igyekszem úgy csinálni. csak sosem voltam még ilyen helyzetben, nem tudom hogy ez a dolog hogy "működik"...
2009. aug. 2. 17:19
 7/13 anonim ***** válasza:

Szerintem beszélgessetek sokat, majd próbáld elhívni valahová és majd összejön a dolog:)

B.

2009. aug. 2. 17:44
 8/13 anonim ***** válasza:

De azt is megkérdezheted, hogy nem e akar hóka-mókázni?:D

B.

2009. aug. 2. 17:56
 9/13 A kérdező kommentje:

ez az elhívás dolog elég necces, nem tudom, hogy azt meglépem-e.

és nyilván rá sem kérdezek, hogy mit akar, már ha akar valamit. sztem egyelőre kivárok. csak reméltem hogy van valami "ismérv" ami alaján be lehetett volna "kategorizálni" az illetőt

2009. aug. 2. 18:00
 10/13 anonim ***** válasza:
Nem azért, de a leggusztustalanabb dolog olyan emberrel kavarni akinek már van kapcsolata. És mindig a 3. fél lesz a hibás, jogosan. Gondolj már bele, együtt vagy valakivel teljesen odavagy érte és kiderül h közben meg melletted mást is kezel. Hát nem tudom, de áhh, 10-es skálán 10-es szemétségből. És megjegyzem teljesen mindegy hogy férfi vagy nő az illető.
2009. aug. 3. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!