Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randizásra jó hely a vidámpark?
Figyelt kérdés
15 éves fiú vok, szeretném elhívni a lányt első randira, és hát a Budapesti Vidámparkra is gondoltam...2009. aug. 2. 16:27
1/12 anonim válasza:
tökéletes, főleg ha éjszaka mennétek ;-)
2/12 anonim válasza:
Főleg, ha te fizetnél mindent. xd
3/12 anonim válasza:
Hát ha van elég pénzetek.. :D
És te fogod fizetni a jegyét, vagy majd ő magának? Van olyan lány aki nagyon zavarba jön, ha a pasi akar neki kifizetni mindent (én pl. kifejezetten utálom :D), de van aki úgy gondolja, hogy ha elhívod randira akkor ne neki kelljen érte fizetni.. :D
4/12 A kérdező kommentje:
Ilyenkor a lány elvárja, hogy fizessem az ő jegyét is, vagy hogy van??? (mer azér nem olcsó, monjuk nem mintha sajnálnám tőle, csak...)
2009. aug. 2. 16:43
5/12 anonim válasza:
Eléggé kiüritené szerintem a pénztárcád 2 személyre belépő meg fagyi ,hamburger ,üditő hát 10 ezer ft és lehet megsem ér anyit a csaj lehet randi útán lekoptat.Ne kockáztas.Inkább menjetek margitszigetre sétálni ott ha esztek isztok 3 -4 ezerből megvagytok.Én első randire nemköltenék senkire 10 ezret mert már tapaszaltam hogy randi útán a telefont sem vette fel a csaj és pénzem meg elfogyot.Azóta első pár randi séta esetleg télen korcsolya meg valami fagyi ,üdítő azt szevasz.Vagy ha közel lakik a lány elmegyünk pin pogozni e kedvenc kocsmámba azt kész.Ha meg nem felel meg neki az egyszerű élet akkor én mondom hogy viszlát.Persze ha már a barátnöm akkor nemérdekel a pénz viszem ide oda mert akkor bevagyok biztositva .
6/12 anonim válasza:
Általában a randin ha olyan helyre hívja a pasi a lányt(cukrászda,mozi,vidámpark...) akkor igen,a pasi fizet.
Egyébként jó hely,főleg ha van rá pénzed:)
7/12 anonim válasza:
Igen amugy igy illik ha a fiu fizet a kezdeti időkben.Persze ha már együtt vagytok hósszab ideje akkár fiatal kórban is meglehet oldani azthogy valammilyen szinten közös kaszán legyetek.Pl közösbe őssze rakjátok a pénzt együt gyüjtitek ( ezt meglehet csinálni már 15-6 évesen is ) és ha elmentek valahova abból fizetet.MOzi is kijön 5 ezerből csak nemkell a mcdonáldba degeszre enni magatokat.Én ha csajt viszek moziba a camponában lemegyek a tescoba azt veszek chipset ,kolát meg ami kell azt filmezás közben megkajáljuk.Ja és tescoban a jó minőségü kukorica is csak a fele mint a mozis kukoricának.Ha ezeket a dolgokat megérti egy lány akkor már félsiker.Attól hogy most ismerkedtek nemkell játszani a gazdag gizda gyereket hogy mcdonáld,burgerking,fagyi,jégkása kis ajándék meg hsaonlók mert eljön az az idő is hogy együt lesztek és üditöre sem lesz pénzed akkor meg a csaj néz hogy nem ehez van szoktatva .
8/12 anonim válasza:
engem 16 évesen vitt el az akkori barátom a vidámparkba és én rohadtul élveztem :) igaz, én harcoltam ki :D de ő nagyon figyelmes volt, majdnem mindent fizetett és látszott rajta, hogy örül az örömömnek...
9/12 A kérdező kommentje:
Kössz aválaszokat! Akkor ebbből azt szűrtem le, h első randira nem érdemes vidámparkba vinni, csak ha már estleg komolyabb lenne a kapcsolat.
2009. aug. 2. 17:12
10/12 anonim válasza:
Előbb séta meg egy kis kaja .Minél többet randizol rájösz hogy felesleges a pénz költés mert nagyot lehet kopanni mikor a csaj mondja hogy a kifogásokat hogy miért nemlesz második randi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!