Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen fiúval ti mit kezdenétek? Járnátok vele?
Én se értek a vízvezetékhez,csempézni se csempéztem még,csapot se cseréltem.Konnektort már cseréltem ki és villanykapcsolót is szereltem már be.Ezek szerint én is szerencsétlen lennék?!A vízvezeték szerelés és a csempézés nem olyan dolog amit az ember az egyik napról a másikra megtanul.Apámnak egyszer segítettem vízvezetéket szerelni és ahhoz bizony nem árt,ha az ember tud hegeszteni,amit jó sokáig tart megtanulni(normális hegesztésre gondolok és nem taknyolásra).
Amúgy a leírták alapján ez a srác egy semmirekellő,szóval ha van eszed elkerülöd,mert csak élősködni fog rajtad.
21/F
Szerintem a legtöbb agysebész nem ért a csempézéshez, meg a vízvezeték-szereléshez. Akkor most ők szar alakok?
A hidegburkolók meg általában nem tudnak megírni egy lakás adás-vételi szerződést. Akkor ők is szar alakok?
Hát nekem tuti nem kellene, nem ért semmihez. Ráadásul jelét sem mutatja, hogy akarná, vagy érdekelné. Ráadásul még dolgozni se akar, lusta is.
Én tuti elkerülném.
Az baj, ha én ezeket 16 évesen mind megtudom csinálni?
Apám is, tőle tanultam ezeket.Nameg tatámtól.
A házunk kivételével az udvarunkban található dolgok 90%-át ők csinálták meg.Plusz még a házban levő bútorokat is.
Egy dolgot szoktunk megvenni készen, az pedig az elektronikai dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!