Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen nehéz elfogadni, hogy ronda, testi hibás fiúként egy lánynak sem kellek, miért vágyom annyira egy lány ölelésére, miért akarok már én is szeretni egy lányt úgy, mint más szerelmes párok egymást?
Annyira kiábrándító, hogy csúnya fiúként csak a sok-sok visszautasítást kapom az életben, eddig sem nagyon mertem kezdeményezni, de most már csak neten szoktam, hiszen élőben még képesek kigúnyolni is a lányok a külsőm miatt. Bár a többség legalább azt kamuzza, hogy van barátja és volt, aki szó szerint elfutott, de ezzel is csak azt éreztették velem, hogy valami ronda szörny vagyok, akitől undorodnak a lányok. Én mindig is tudtam, hogy ronda vagyok, hiszen láttam magamat a tükörben, de ezt örököltem sajnos apámtól genetikai úton, így nem véletlen, hogy valószínűleg csak olyan lányoknak kellenék én is, akik szintén rondák és reménytelenül esélytelenek a másik nemnél. De ettől úgysem lennék boldog, mert, ha valakihez nem tudok már testileg sem vonzódni, akkor mi értelme egy kapcsolatnak? Ilyen alapon járhatnék a legjobb fiú barátommal is, ő hozzá sem vonzódom testileg, de jól elvagyunk. Szóval értitek a lényeget, remélem. Csak az a legrosszabb, hogy folyton rossz kedvem van emiatt, egyszerűen nem élet az élet így, egyedül, pár nélkül. Senkit sem ölelhetek, csókolhatok, szerethetek és senki sem szeret viszont engem. Minden lánynak a sulimban van pasija vagy észre sem vesznek, látom, hogy senki sem tart vonzónak, ezért is voltam mindig is félénk, visszahúzódó, csendes srác és csak egy-két jó fiú barátommal tudtam laza és humoros, hülyülős lenni. A helyzetet csak rontja, hogy két húgom is mindig az orrom alá mondta, hogy ronda vagyok és kinevettek. Ráadásul ők szépek is lette, anyámra ütöttek, így természetes, hogy naponta 5 fiú rajongójuk van legalább facebook-on és nekik paradicsomi életük van emiatt, csak válogatnikuk kell. Kisebbik húgom kora ellenére már tapasztaltabb minden téren, mint én. Persze, hogy boldog. Úgy én is boldog lennék, ha akármelyik számomra vonzó, szimpatikus lányt megkaphatnám, mert ő így van, csak a fiúkkal.
Rajtam már csak az segíthetne, ha meggazdagodnék, de tudom akkor is csak a pénzemért lennének velem a lányok. Nagyon el vagyok keseredeve, teljesen reménytelen és értelmetlen az életem így. :'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!