Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan kezdjem el?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezdjem el?

Figyelt kérdés
Van egy csaj a suliban, aki nagyon bejön.Két osztállyal jár alattam, én végzős vagyok.Ugyanabban a városban lakunk, néha ugyanarra megyünk egy darabig hazafelé (nem együtt).Hogyan szólítsam meg, mivel?A suliban, vagy hazafelé?Még sosem mentem oda csak úgy egy lányhoz, mindig volt rá valami "ürügy" (buliban, közös barátokon keresztül, stb.).Nekem visszahúzódónak, csendesnek tűnik - szerintem nem volt még barátja.
2012. szept. 22. 21:43
 1/7 A kérdező kommentje:
Azt még nem írtam, hogy 18/F vagyok.
2012. szept. 22. 21:44
 2/7 anonim ***** válasza:

Abból, hogy végzős vagy, viszonylag egyértelműnek tűnt, hogy 18 vagy.

Hát menjetek együtt haza, kérdezd meg, milyen napja volt, aztán hívd el valahová.

2012. szept. 22. 21:47
 3/7 A kérdező kommentje:

Igen, erre gondoltam már én is, csak mint írtam, szerintem (itt arra gondolok, ahogy látom a suliban, vagy a buszon) elég félénk lány lehet.Félek, hogy nem tudná kezelni a szitut, hogy csak úgy megszólítom.

Milyen helyzetet kellene teremtenem, hogy ne tűnjön annyira hirtelennek?

2012. szept. 22. 22:56
 4/7 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs mitől tartanod. Attól, hogy félénk, attól még le lehet szólítani.

Be cool.

24/N

2012. szept. 22. 23:43
 5/7 AtyeszLL ***** válasza:

Erre találták fel a szemezést.

Ha többször összenéztek a hazafelé úton, vagy előtte, vagy utána, akkor egy idő után mosolyoghatsz is.

Aztán hidd el, egy-két hét múlva már nagyon kíváncsi lesz a folytatásra a lány, és bármilyen szar duma elég jó lesz neki.

Mert az a lényeg, hogy ki mondja a dumát, és nem az, hogy mit.

Fontos, hogy a tempó olyan legyen, hogy várja a következő lépést! Ne támadj!

Aztán feltétlenül írd meg, hogy mi volt!

33/F

2012. szept. 24. 19:36
 6/7 anonim ***** válasza:
Sztem a szemezês után simán elmondhatod, h annyit gondolkoztál rajta , h hogy menj oda, mrg ilyenek...ás ažért, mert ő más és ez mejon;DD 14/L
2012. szept. 24. 23:01
 7/7 anonim válasza:
Ilyen tanácsok nekem is jól jönnének én 14 lány 14 éves de csak barátok vagyunk és ez nekem nem elég
2012. okt. 4. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!