Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Naa mennyire vagyok király?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Naa mennyire vagyok király?

Figyelt kérdés

Múltkor felszedtem egy lányt,meg is volt stb.Egypár napig együtt voltunk aztán szétmentünk(nem szokásom tovább maradni egy kapcsolatban...) AZTÁN kiderült, hogy a csaj LESZBIKÁS!

Hhá!Felszedtem egy leszbikus csajt és meg is tartottam...mi ez ha nem királyság!

2009. aug. 1. 23:02
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
annyira király vagy, hogy a csaj majd meséli a leszbi barátnőinek hogy felszedett egy hülyét, megdugatta magát, és az a hülye még azt se vette észre hogy AIDS-es lett
2009. aug. 2. 14:39
 22/23 anonim ***** válasza:
78%
Ide azért jönnek fel az emberek hogy ha nem tudnak dönteni valamibe,megkérdezik,nem azért hogy nagymenőzzenek.
2009. aug. 6. 13:12
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

Egy a baj öcsém!

Ha a csaj leszbikus lenne akkor nem feküdt volna le veled. (férfival).

Max biszex lehet.

Hoppá, öcsém ezt cumiztad!

Könnyebb egy biszex csajt befüzni mint egy leszbikust!

Egy 100% leszbit te nem fogsz tudni soha befüzni!!!

Ha ezt ő mondta hogy leszbikus akkor ezt egész szépen becumiztad. :)

2010. febr. 6. 19:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!