Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ma este átjön barátnőm, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma este átjön barátnőm, de nem szexelhetünk. Mit csináljunk helyette?

Figyelt kérdés
Na hát vágjátok, itt van a vöröshadsereg és megakadályozza, hogy szeretkezzünk egész este, így nincs ötletem mivel üthetnénk el az időt itthon. Pénzem nincs (najó 430ftom van), kint hideg van, uncsi társasjátékaim vannak csak. Már unom az esti filmnézést is, meg különben is az nem teszi ki az egész éjszakát. Kissé kifogytam az ötletekből. Gooby pls halp mi.

2012. szept. 22. 17:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Lol sunset most lettél a BEST az oldalon :D

codos csaj

2012. szept. 22. 17:40
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Én vállalom bázé :D Jó csaj vagyok, de engem a pingszámom érdekel, meg az Amnesia 2 kijövetele, nem egy rohadt értéktelen táska:D
2012. szept. 22. 17:41
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Menjetek el setalni, jo egy kis friss hideg levego, attol ugy elalszotok, hogy nem kell semmi program.
2012. szept. 22. 17:51
 14/20 anonim ***** válasza:
87%
???ne haragudj de ez szomorú én a barátommal végig tudjuk beszélgetni az éjszakát 5 év után is....sőt mi mindennap elmegyünk sétálni 2 óra hosszát...utána meg filmet nézünk....gáz hogy ennyire unalmasak vagytok,ne haragudj=\\\\\
2012. szept. 22. 17:54
 15/20 A kérdező kommentje:
a beszélgetés jó ötlet volna, de az a baj h. a csajom inkább monológokat nyom teljesen ambivalens dolgokról és szóhoz sem juthatok mellette. a csillagszámlálás jó ötlet csak felhős az ég meg hideg van és ő meg olyan mint egy régi barkas motor, nem bírja a hideget. a codozás is jó volna, csak nincs fent a gépen, meg sztem szaggatna is persze tudom arra kéne költsem minden meglévő vagyonom. bár erről eszembe jutott h. honfoglalózhatunk is. az nem rossz egynek. esetleg megkérem mennyünk ki kapálni, mert az ahsznos volna... jöhetnek még ötletek.
2012. szept. 22. 17:54
 16/20 anonim ***** válasza:
93%
akkor a csajod a finnyás,pedig lehet nagyon is romantikázni a hidegben is,megöleled hogy ne fázzon meg puszilgatod stbstb kapocsnak kellene létrejönni ilyenkor.
2012. szept. 22. 17:58
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is tud a barátom regényeket mesélni, és én meg alapvetően túl filozofikus vagyok. De közös beszélgetések ink nosztalgiázás, hülyülés, meg tervezgetés, meg olyan általános témák...kell a közös összhang
2012. szept. 22. 17:59
 18/20 atilis ***** válasza:
95%
Vagy csak egyszerűen nem vagytok egymáshoz valók...
2012. szept. 22. 18:35
 19/20 anonim válasza:
Na és mit csináltatok? ;)
2015. aug. 8. 20:28
 20/20 anonim válasza:
Ez egy eleg regi kerdes... Azota mi lett? :D egyaltalan egyutt vagytok meg?
2016. jún. 13. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!