Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez így jó mód a csajozásra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez így jó mód a csajozásra?

Figyelt kérdés

Például egy buliban...

"Szia, nem zavarok?" Erre ha azt mondja nem, akkor folytatom azzal hogy bemutatkozom, ilyesmi. És eztán meghívom a egy italra vagy ilyenek...

Ha meg zavarom, akkor továbbállok.

2012. szept. 22. 14:58
 1/10 anonim ***** válasza:
83%
és-el sose kezdünk mondatot :D
2012. szept. 22. 14:59
 2/10 A kérdező kommentje:
Mother of Kritika!
2012. szept. 22. 15:01
 3/10 anonim ***** válasza:
89%

Miért ne kezdhetnénk? És ha mégis, akkor mi történik? Megsemmisül a tér-idő kontinuum?

Szerintem kezdd rögtön ott, hogy Szia, meghívhatlak egy italra? És miközben a piára vártok, már be lehet mutatkozni.

24/N

2012. szept. 22. 15:10
 4/10 anonim ***** válasza:
áhhh baromság, 10ből 10szer fogja azt mondani h zavarsz :D max akkor jöhet be ha te is tetszel a lánynak de akkor kb azt is mondhatod neki h fapapagály :D ha csak neked jön be a lány akkor ne adj neki esélyt választani, leülsz mondasz valamit aztán majd bemutatkozol. ha meg lufi vagy akkor majd lekoptat vagy elül máshova
2012. szept. 22. 15:12
 5/10 A kérdező kommentje:

@3

Egyetértek veled így, nem szabad választás elé vetni őket rögtön.. :D Kösz a tanácsot!

2012. szept. 22. 15:14
 6/10 anonim ***** válasza:
97%

sztem ritkaszar,már bocs!

Te: -"Szia, nem zavarok?"

csaj gondolja /már megint egy önbizalomhiányos lúzer,mégis mi az h nem zavarok,ennyire bizonytalan vagy?O.o/

csaj mondja: nem

Te: Kovács Pisti vagyok!

csaj gondolja: /kit érdekel?/

csaj mondja: Eszter!

Te: Meghívhatlak egy italra?

csaj gondolja: /na remek,már vártam,végül is miért ne,ingyen pia mindig jól jön:) /

csaj mondja: igen,köszönöm!

Te meghívod egy italra,megissza,majd...

csaj mondja: Bocs de most el kell mennem,és elmegy.

Te: -megadnád a számodat

csaj: 20/8786554 na csákány!

Te gondold : jaj de ügyes voltam,megszereztem a számát

Csaj gondolja: hál istennek hogy megszabadultam ettől a csicskától, csak azt sajnálom,h nem fogom látni az exem képét amikor felhívja őt ez a szerencsétlen.:DD

life is hard...

2012. szept. 22. 15:15
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
#6: Trololol!
2012. szept. 22. 15:17
 8/10 anonim ***** válasza:
#6os válaszoló nagyjából mindent leírt,hogy mi történne ebben az esetben.:D
2012. szept. 22. 15:22
 9/10 anonim ***** válasza:

Egyből italra hívsz egy vadidegen csajt. És mit csinálsz akkor ha megissza a piát/üdítőt és lelép? ÖNGÓL!

Bármit kérdezhetsz vagy mondhatsz, de ne ajánld föl ismeretlennek hogy fizetsz ezt meg azt. sokan úgy veszik hogy meg akarod venni őket.

2012. szept. 22. 19:37
 10/10 anonim ***** válasza:
hármas vagyok. az elöttem lévőnek igaza van, ital sincs. próbőld meg inkább magadat meghivatni az lazább :D
2012. szept. 23. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!