Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez így jó mód a csajozásra?
Például egy buliban...
"Szia, nem zavarok?" Erre ha azt mondja nem, akkor folytatom azzal hogy bemutatkozom, ilyesmi. És eztán meghívom a egy italra vagy ilyenek...
Ha meg zavarom, akkor továbbállok.
Miért ne kezdhetnénk? És ha mégis, akkor mi történik? Megsemmisül a tér-idő kontinuum?
Szerintem kezdd rögtön ott, hogy Szia, meghívhatlak egy italra? És miközben a piára vártok, már be lehet mutatkozni.
24/N
@3
Egyetértek veled így, nem szabad választás elé vetni őket rögtön.. :D Kösz a tanácsot!
sztem ritkaszar,már bocs!
Te: -"Szia, nem zavarok?"
csaj gondolja /már megint egy önbizalomhiányos lúzer,mégis mi az h nem zavarok,ennyire bizonytalan vagy?O.o/
csaj mondja: nem
Te: Kovács Pisti vagyok!
csaj gondolja: /kit érdekel?/
csaj mondja: Eszter!
Te: Meghívhatlak egy italra?
csaj gondolja: /na remek,már vártam,végül is miért ne,ingyen pia mindig jól jön:) /
csaj mondja: igen,köszönöm!
Te meghívod egy italra,megissza,majd...
csaj mondja: Bocs de most el kell mennem,és elmegy.
Te: -megadnád a számodat
csaj: 20/8786554 na csákány!
Te gondold : jaj de ügyes voltam,megszereztem a számát
Csaj gondolja: hál istennek hogy megszabadultam ettől a csicskától, csak azt sajnálom,h nem fogom látni az exem képét amikor felhívja őt ez a szerencsétlen.:DD
life is hard...
Egyből italra hívsz egy vadidegen csajt. És mit csinálsz akkor ha megissza a piát/üdítőt és lelép? ÖNGÓL!
Bármit kérdezhetsz vagy mondhatsz, de ne ajánld föl ismeretlennek hogy fizetsz ezt meg azt. sokan úgy veszik hogy meg akarod venni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!