Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan jöhetek rá hogy egy csajnak bejövök, mik a jelei?
ha sokat mosolyog , keresi a társaságodat , beszélgetés közben figyel rád !!! esetleg vissza is kérdez ...
mondjuk vannak olyan lányok akik hamar elpirulnak ,
igazából ha bókolsz akkor figyeld meg hogy hogyan reagál rá a csaj mit mondd rá , az sem mind1 .
Szal sokféle dologból tevődik össze . Remélem tudtam vmennyit segíteni
23/L
Ez a jeles kérdés kicsit olyan, mintha a csajok távirányítók lennének:D
B.
Nem tudok rá általánosságban válaszolni, de én pl. mosolygok, mint állat:) Szerintem néha akaratlanul és végigpásztázom a szememmel.. Kedves vagyok vele, keresem a társaságát. Szívesen kérdezem magáról, aki nem tetszene (külsőleg és/vagy belsőleg), annál valószínűleg nem érdeklődnék annyit:)
Ha már elhívott pár helyre, én is elhívnom valahova, ne csak mindig ő szervezzen programot, és persze azért, mert szeretek vele együtt lenni:)
Mélyen a szemébe nézek, és érdeklődve figyelem, nem másfelé tekintgetek. Ezek apró jelek, de sokat elárulnak:)
Talán a fiatal koromból adódóan leginkább csak ilyen kis tini punettákkal akadtam össze. Ők nem nagyon tudják leplezni az érzéseiket. Keresi a társaságodat, próbálja felhívni magára a figyelmet, fogdossa a kezedet, mintha csak véletlenül lenne.
Egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!