Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen jelei vannak ha egy lánynak bejövök?!
Többször volt már hogy egy lánnyal beszélgettem és utólag mondta a barátnője hogy bejövök neki!!!
De nekem ez egyáltalán nem jött le!!!
16/F
Az lényegtelen, hogy a csajnak bejössz-e vagy nem... nyomulj rá, legyen egy jó dumád, öltözz fel rendesen, és tied lesz a csaj...
18/F
Szia!
A lányok sokféleképpen tudják jelezni, ha tetszel nekik. :)
1. mosoly
2. gyakori nézés
3. haj, ruha igazgatása ok nélkül is
4. nyak megérintése
5. száj nyalogatása
6. haj birizgálása
7. odahajol hozzád, amikor beszélgettek
8. belesúg a füledbe valamit
9. elpirul, ha meglát
10. halkabb vagy hangosabb lesz, ha a közelében vagy
11. zavarba jön, amikor ott vagy
12. remeg, leblockol, ha lát (ilyenkor nagyon tetszel neki)
13. cukkol
14. gyakran kezdeményez beszélgetéseket átlátszó okokkal
15. babrál valamit a kezével
16. amikor alkalom adódik megpróbál finoman megérinteni (pl. a karodra teszi a kezét egy pillanatra vagy ott is hagyja)
17. amikor gyalogoltok nem teszi a kezét zsebre és minél közelebb megy hozzád
18. azt mondja, hogy fáj a háta, csak hogy megmasszírozd
19. mondja, ha fázik a keze (ilyenkor azt várja, hogy a kezedbe vedd a kezét és megmelengesd ;)
20. igyekszik jó színben tüntetni fel magát előtted
21. amikor nem vagy ott, mindig rólad áradozik
22. nem bírja elviselni, ha valami rosszat mondasz magadról
23. rádkacsint
Tartsd észben, hogy minden lány másképp jelzi, hogy bejössz neki. A szótlanság jelentheti azt is, hogy annyira tetszel neki, hogy meg sem tud mukkani, vagy pedig egyszerűen nem kedvel és nem akar veled beszélgetni.
Remélem tudtam segíteni. :) Sok sikert!
17/L
mit kell ebből ekkora ügyet csinálni... oda kell menni a csajhoz, és elhivni mondjuk moziba, vagy akárhova...
felejtsétek már el azt, hogy "bejövök-e neki"...
hogyha randikon minden rendben lesz, összejöttök, ennyi...
férfi választ, nő dönt...
18/F
"mit kell olyan nagy ügyet"
Először is, én mint nő, utálom, ha elmondja kanyar nélkül, hogy tetszem neki. Abban semmi izgalom nincs, egy kicsit őrlődjön az a lány, majd aztán lehet tisztázni a dolgokat. Én szeretem, ha elhúzódik az udvarlás. De embere válogatja.
előző: bocsi, én irtam régen a "mit kell olyan nagy ügyet" dolgot.
Miért kell idő ahhoz, hogy valaki elmondhassa, hogy tetszel neki? Egy vadidegen lányra is lehet mondani, hogy tetszik, annyit jelent, hogy szimpatikus-e nekem vagy sem.
Szerintem ahhoz kell idő, amikor jobban megismerik egymást és nem a lány külsejéről alkot véleményt, hanem elmondja mit érez iránta.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!