Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon hülye voltam? Mire számíthatok ezek után?
Randiztam ma egy sráccal, ő hívott el és én benne voltam mert be jött nekem, és lefeküdtünk egymással, és nem védekeztünk.
1, Van valahol hétvégén nőgyógyász hogy esemény utánit tudjak feliratni? Vagy hová tudok ilyenkor fordulni?
2, Lehet még valami ezzel a sráccal, vagy csak ennyit akart tőlem?
Légyszíves értelmes válaszokat adjatok.
Esemény utánit 72 órán belül kell bevenni. Előtte terhességteszt elvégzése kötelező. Ügyeletre akkor lehet menni, ha biztos nem fér bele a 72 órába, de 72 óra után már tilos bevenni.
A sráccal neked kell tisztázni, hogy mi volt ez, ha előre nem beszéltétek meg. A Ti viszonyotokról ebből a semmi leírásból kívülálló semmit nem tudhat.
Az biztos, hogy nemcsak Te voltál hülye, hanem a pasid is! Bár ez Téged nem vígasztal. Ha kispapát csinálsz belőle majdcsak észhez tér ez az ifjú barom. Nem gondolod?
1: Patika
2: Valószínűleg csak ennyit akart tőled
Jó hát itt se okosabbak nálam. Amit tudok hogy vény nélkül nem adják ki a patikában, azt meg nőgyógyász ír, ez volt a kérdés hogy hol tudom felíratni hétvégén.
A terhességi teszt 2 hét után mutatja ki, akkor minek csináljak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!