Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Ezzel a beszólással elronthattam a randit? (lenn bővebben)
kicsit még frusztrált volt ahangulat de azért hülyéskedtünk is és sajnos olyan hülye voltam, tettem 1 olyan megjegyzést,h.: "úgy érzem, hogy várod már h. elmenjek és hülyének nézel" de közben mosolyogtam mintha vicc lenne, erre ő azt mondta: butus vagyok...
akkor úgyéreztem kész elástam magam... aztán írt aznap este smst h reméli épségben hazaértem ... akkor ezek szerint mégsem ástam el magam nála, mit gondoltok erről?
nemet írjatok! lány vagyok...
Ez a kérdés ma már volt egyszer a családi kapcsolatok kategóriában...:S
És sztem kaptál rá választ!!!
előző vok:)
Csak ismerős volt a kérdés,ezért irtam:)
Amúgy sztem nem szúrtad el a randit,mert azóta már jelentkezett,szal nyugi:D
A lány smséből kiindulva semmi gond, nyugi :)
Viszont nekem is volt olyan barátom, aki annyira önbizalomhiányos volt, hogy folyamatosan ilyesmikkel jött, és egy idő után nagyon idegesítővé vált, úgyhogy legközelebb inkább ne mondogass hasonlókat a lánynak!
előzőnek.. olvasd el jobban a kérdést...tuti nem félre irtad mert 2x is lányt irtál..:D
Kérdezőnek: szerintem nincs semmi problem, :) jelentkezett azóta, és ez volt a válasz hogy "butus vagy.." viccnek vette.=) vagy annak hogy önbizalom hiányod van e-téren, vagyis randizás...hogy biztosan nem jössz be neki, meg ilyesmi. és igy próbált megnyugtatni=)
semmi gond nem lesz itt nyugi=)
köszönöm:)
bár azóta már el telt 3nap és a találkozó napján küldött sms óta még nincs hír róla..bár
el lehet rontani, az élet is oly kevésen múlik...
de ez esetben, azért beszélhetsz vele, és megmagyarázhatod hogy ideges voltál meg ilyenek...
ha nem keres, akkor más probléma van: nem jössz be neki stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!