Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16-17 éves fiúk! Nektek bejön, ha egy szép lány nagyon vágja a fizikát? :DD
Figyelt kérdés
2012. szept. 21. 17:49
1/12 anonim válasza:
az attól függ, hogy milyen szinten
4/12 anonim válasza:
ez egyáltalán nem vonzó dolog
5/12 anonim válasza:
elég az is h szép. szerintem tök jó h érted a fizikát :)
7/12 anonim válasza:
Nekem ez lenne a tökéletes csaj. Ha agyon vágja a fizikát akkor az azt jelenti számomra, hogy elég okos is. Az eddigi barátnőimnél azt is néztem, hogy okos is legyen. Én személy szerint nem szeretem a "szőke" nőket. Természetesen az, hogy szép az a legfőbb szempont, mert a fiúk abba lesznek szerelmesek, amit látnak, és utána abba amit hallanak
16F
Amúgy gondolom te egy 16 éves csaj vagy, úgyhogy hol laksz?
8/12 anonim válasza:
Segíthetne,mert én nem..úgyhogy tetszik.
16/F
10/12 anonim válasza:
Ha a szopást is vágja, de akkor már sakkozni is tudjon:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!