Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem lenne 'gáz' társkeresőn összejönnöm valakivel?
Tudom, hogy ez már a 21. század meg minden, de szerintem mégsem az igazi :/
Másfelől sajnos én elég lány-szegény környezetben vagyok (aminek én is az oka vagyok biztos) és akikkel még ígyis találkozom, azok nem annyira bejövősek.
nincsenek nagy elvárásaim, kb csak annyi, hogy ne legyen kövér az illető meg igényes legyen. Lehessen vele normálisan beszélgetni, legyen saját véleménye a dolgokról, szal fejben is üssön meg egy bizonyos szintet
(magamról max annyit, hogy nem vagyok egy 10/10, de azért 'elmegy a kinézetem' -magas, sportos, rövidhajú, kékszemű- ami annyira nem gyönyörű az az orrom, mert egy kicsit krumpli, de nem _annyira_ súlyos szerintem)
nem azért írtam ezt le, hogy itt kezdjek el ismerkedni vagy valami...
F/19
Hát én nem szívesen ismerkednék ilyen oldalakon, mert elég égőnek érezném. Még a facebookra meg az iwiwre se regisztráltam be, mert nem akarom mutogatni magam a neten.
30/f
én is úgy vagyok a társkereső-oldalakkal ahogy te.
de mondjuk fura, hogy ide leírtad ezeket magadról :DDDDD
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!