Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon kevés a szabadidőm, hogyan szerezzek normális barátnőt?
Sziasztok!
Bevallom kicsit el vagyok keseredve. Egy 24 éves srác vagyok, nincs barátnőm, és sajnos nem sok esélyt látok, hogy fél éven belül legyen. Pedig jóképű vagyok, nem vagyok gyáva ismerkedni, humorérzékem is van, meg persze szerény is vagyok :). Csak az a baj, hogy a suliba, ahova járok még fél évig, csak faszik vannak (gépészmérnöki képzés), a másik, meg hogy kb nincs időm semmire, mert dolgozom mellette napi nyolc órát, diplomamunkát kell írnom+még egy csomó más dolgban is aktív vagyok, tehát nem lehet mondani, hogy lusta vagyok, fitymarángatással és való világ nézéssel töltöm az időmet. Elég elkeserítő, hogy hiába dolgozik és tanul az ember ebben az országban, még sincs semmije és senkije. Persze tudom, hogy a munkám hamarosan meghozza a gyümölcsét, de addig is jó lenne valaki, akivel megoszthatom gondolataimat, vágyom rá, hogy szerethessek valakit. Van vmi ötletetek, hogy mit csináljak? Disco pl kiesik, azt nem szeretem.
Na ez egy az egyben rám is rámillik. Én egyenlőre elfogadtam a helyzetet, ha majd egy kicsit több időm lesz(a napi 12-k nél kevesebb) , akkor azt megosztom valakivel.
Addig meg maradnak a fiatal nővérkék ügyeletben(bár szegények szintén túlhajszoltak)...:D
25/F
#11: igazad van, még ilyenkor tényleg könnyebb lenne párkapcsolatot kialakítani átlagos esetben, bár én abban a szerencsétlen helyzetben vagyok, hogy havi 100 rongy fizetés alatt csak vegetálok, nem érzem jól magam.Bár tudom, hogy ettől nem kell hasra esni, de hamarosan sokkal jobb lesz. Egyébként, mivel az alváson kívül másból nem lehet elvonni időt, így egy párkapcsolatra, ha alszom mondjuk napi 4-5 órát, rá tudok szánni napi kb 2 órát, tehát heti 7X2=14-et :)
#12:Őszintén sajnállak, tényleg qrva szar egy élethelyzet :( Remélem, hogy hamarosan jobbra fordul a sorsod. :)
#13 A leírásod alapján gondolom egy pályakezdő orvos lehetsz, tényleg minden tiszteletem a Tied, hogy egy ekkora fostalicska országban vállalod ezt a hivatást, ilyen sok tanulás után, annyi pénzért, mint egy átlag minusz 8 általánost végzett gyári munkás, aki bemagolt 3 mozdulatot, és azt ismételgeti egész életében. Bár Neked legalább ott vannak a nővérkék :)
Természetesen nem mindenki, igazából csak az, aki szeretne(itt most minden e.ü-sre gondolok - van az a terhelési szint, amikor az égvilágon semmihez(még ahhoz sem) sincs kedve senkinek...de van amikor igen)
Azon is múlik, hogy kinek milyen a témához való hozzáállása(mondjuk pl. vallásos, prűd stb.), aktuális kapcsolata...
Egyébként az egész úgy működik, mint egy átlagos munkahelyen. Ott is van lehetőség ismerkedni, de itt benn kell maradni néha estére is. Ha pedig van kivel, miért és hol, akkor meg miért ne?
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!