Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek is kiábrándító,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is kiábrándító, hogy sok lánynak a szövegértési képessége egyenlő a nullával?

Figyelt kérdés

Van egy facebook-os ismerkedési módszerem, aminek lényege, hogy nem köteles válaszolni a lány és akkor én nem is írok többet rá, mert akkor tudom, hogy nem akar ismerkedni és kész én hagyom is, szóval lényegében rábízom, hogy akar-e ismerkedni vagy sem, erre miért olyan buták a lányok, hogy képesek olyan utálatos hangnemben visszaírni, hogy hagyjam őket békén, meg kopjak le, amikor én nem is zaklattam őket, másrészt megmondtam, hogy semmi sem kötelező, csak, ha akarja. Szerencsére vannk rendes lányok is, akik értik a dolgot és vagy nem írnak semmit vagy rám írnak, hogy szeretnének megismerni.

Egyébként ezzel alapból kiszűröm a rendes lányokat és leglaább ne kell pocsékolnom az időmet, buta, értelmi fogyatékos, frusztrált, idegbeteg lányokra. :)

2012. szept. 20. 16:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
De amúgy igazat mond most itt lehet nem feltétlen idegenről van szó, lehet egy ismerősére írt rá, akivel mondjuk köszönő viszonyban van, aztán elküldte a búsba.Amúgy a lányok nagy része tényleg taj paraszt, meg buta mint a segg.Ha velük bánnak úgy meg adják a sértett :D Ha nem dugni akarsz,akkor ilyenekkel egy percig se foglalkozz mert kajak idegbeteg leszel.19 éves csajok kb 12 éves szinten vannak és csodálkoznak hogy ki lesznek dobva egy este után mint a rongy.De arra jók az tény :D
2012. szept. 20. 17:32
 12/18 anonim ***** válasza:
Húzzál a való életbe ismerkedni, ne a f#szbúkon verd a p####d kisgyerek!
2012. szept. 20. 17:36
 13/18 A kérdező kommentje:
A való életben meg az a bajuk, hogy ők most nem érnek rá, mert sietnek vagy van pasijuk, a lányoknak semmi sem jó, akkor mégis hol ismerkedjek, ha suli vagy meló után örülök, ha hazaérek és pihenek és nincs időm még eljárni táncolgatni vagy egyéb csajos helyekre?
2012. szept. 20. 17:58
 14/18 anonim ***** válasza:
A földnélküli paraszt vessen magára.
2012. szept. 20. 18:13
 15/18 anonim ***** válasza:

nekem is van pár olyan szövegecském ismerkedésre,ami direkt olyan,hogy valamiért az idióta buta p!csák nem válaszolnak rá,gondolom azért mert nem értik,nem veszik a lapot.és tényleg ezek vannak többségben,szóval szerintem is kiábránditó.

nekik vannak listáik az elvárásokról de közben néha 2 épkézláb mondatot nem tudnak összehozni.

2012. szept. 20. 19:02
 16/18 anonim ***** válasza:
Húú! az utcsót nem értettem. Rossz a szövegértésem?
2012. szept. 20. 23:17
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem az utcsót, hanem azt a verbális izét.
2012. szept. 20. 23:19
 18/18 anonim ***** válasza:
Google: Nem verbális kommunikáció.
2012. szept. 23. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!