Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is kiábrándító, hogy sok lánynak a szövegértési képessége egyenlő a nullával?
Van egy facebook-os ismerkedési módszerem, aminek lényege, hogy nem köteles válaszolni a lány és akkor én nem is írok többet rá, mert akkor tudom, hogy nem akar ismerkedni és kész én hagyom is, szóval lényegében rábízom, hogy akar-e ismerkedni vagy sem, erre miért olyan buták a lányok, hogy képesek olyan utálatos hangnemben visszaírni, hogy hagyjam őket békén, meg kopjak le, amikor én nem is zaklattam őket, másrészt megmondtam, hogy semmi sem kötelező, csak, ha akarja. Szerencsére vannk rendes lányok is, akik értik a dolgot és vagy nem írnak semmit vagy rám írnak, hogy szeretnének megismerni.
Egyébként ezzel alapból kiszűröm a rendes lányokat és leglaább ne kell pocsékolnom az időmet, buta, értelmi fogyatékos, frusztrált, idegbeteg lányokra. :)
nekem is van pár olyan szövegecském ismerkedésre,ami direkt olyan,hogy valamiért az idióta buta p!csák nem válaszolnak rá,gondolom azért mert nem értik,nem veszik a lapot.és tényleg ezek vannak többségben,szóval szerintem is kiábránditó.
nekik vannak listáik az elvárásokról de közben néha 2 épkézláb mondatot nem tudnak összehozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!