Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kötődöm hozzá, de nem szerelem és nem is barátság. Akkor mi ez az érzés?
Van egy srác, akit 1 hónapja ismertem meg. Találkozgatunk,sétálgatunk,beszélgetünk (komoly lelki dolgokról,gondokról is),hülyülünk,beülünk egy kólára valahová,stb.
Múltkor rákérdezett a srác,hogy "mi van köztünk,barátság?". Nem adtam rá konkrét választ,hisz én magam sem tudom,hogy mi ez az érzés. Ezért kérdezlek titeket.
3 puszival köszönünk egymásnak,barátként viselkedünk egymással,szinte egymáshoz sem érünk,de ugyanakkor mikor egymás szemébe nézünk,mindketten elmosolyodunk,mikor nem vagyunk együtt akár csak 1 napig,hiányzunk egymásnak.
Már 1 hónapja ez megy. Azóta minden héten találkoztunk 1-2szer.
Szerintetek ez mi? Azt még tudni kell,hogy nekem van pasim (2 éve).
18/L
csóri barátod..
Szerintem a lelki szemetesládád.. És a pasi is hülye hha tudja hogy van barátod akkor találkozgat veled heti 2x
Vonzalom.
Könnyen lehet belőle szerelem, ha sokszor találkozgattok.
Barátság viszont nem hiszem...
Szóval innentől rajtad áll, de NE csald meg a barátodat, ha beleszeretsz ebbe a srácba akkor szakíts majd, ez a lényeg...
Ha pedig tudod, hogy neked a barátod kell, akkor ne kísértsd a sorsot, mert úgyis az lesz a vége, hogy érdekelni fog a másik srác, hidd el.
Hát így kezdődnek a szerelmek :)
Azt viszont döntsd el, hogy mit is akarsz pontosan a barátodtól csak megszokásból ne legyél vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!