Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Osztálytársnak szerelmet bevallani öngyilkosság?
Figyelt kérdés
Sokszor úgy érzem ,hogy legjobb lenne elmondani az igazat, aztán mindig meggondolom magam ,hogy lehet hogy ez csak elijesztené és először el kéne hívnom valahová randizni vagy csak simán beszélgetni.
18/F
2012. szept. 19. 21:52
11/12 anonim válasza:
Én 17 voltam, mikor összejöttem egy osztálytársammal. Együtt vagyunk 3,5 éve. Szóval hajrá.
12/12 anonim válasza:
Velem ez háromszor is előfordult, kétszer számomra kellemetlen végeredménnyel. Annyi jó mégis volt benne, h az egyiknek még nyolcadikban mondtam meg, úgyhogy már csak egy félévig kellett látnom...a másiknak meg középsuli harmadikban, vele még egy évet kellett lehúznom ugyanabban az osztályban. A legcikibb viszont az volt, amikor középsuli második év elején vallottam szerelmet egynek (természetesen neki sem kellettem)...és még vele egy osztályba kellett járnom teljesen az érettségiig. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!