Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mivel tudja nálatok ellensúlyozni egy pasi a ronda arcát, hogy legyen esélye a csinosabb lányoknál is?
Figyelt kérdés
Ha nem jon be arcra akkor hogyan fogjon meg titeket, hogy az érdeklődéseteket felkeltse?2012. szept. 19. 18:05
1/17 anonim válasza:
jó test,sok pénz, hatalmas fasz
2/17 A kérdező kommentje:
Ha egy mòd van rà, hogy ezt ellensulyozza, mivel lehetne? Az igazat ha lehet.
2012. szept. 19. 18:07
3/17 anonim válasza:
Gyúrj vazze nekem se a legszebb a fejem de mióta gyúrok és a gyúrást komolyan értem creatin,protein,izom növelő tableták.
Fő hogy ha a arcodon nem tudsz változtatni akkor a testeden változtas.És így nagyobb sikered lehet 18/F
4/17 A kérdező kommentje:
Elso, ha ebbol a harombol csak ketto van meg?
2012. szept. 19. 18:09
5/17 anonim válasza:
Első vagyok, ha a három közül már egy megvan van esély rá.
6/17 anonim válasza:
Öltözködj jól pl az ing nézhet ki jól egy edző cipővel egy koptatott farmerrel...
Legyél kedves más nem számít
7/17 anonim válasza:
Jó humorérzék, jó duma, kedvesség, udvariasság.
8/17 A kérdező kommentje:
Sajnos azt latom lepten nyomon hogy a kedvessweg a mai lanyok szivehez nem jarhato ut. Hiaba vagyok rendes, illedelmes, mindig elutasitanak a fejem miatt.
2012. szept. 19. 18:18
9/17 A kérdező kommentje:
Az a bajom, hogy a jo dumamat nem tudom kibontakoztatni, mert ha odamegyek egy lanyhoz es pl le akarok ulni melle, akkor rogton azzal kezdi, hogy bocs de inkabb ne. Akkor hogy dumaljak neki, jogy vegyem le a labarol?
2012. szept. 19. 18:23
10/17 anonim válasza:
Ennyi infóból nehéz lenne megmondani, hogy miért ezt mondja, de annyi biztos, hogy rengeteg olyan férfi hódít, aki nem kimondottan egy Brad Pitt, sőt. Viszont olyan a fellépése, a magabiztossága, a humora, a szövege, hogy "eladja magát". A kedvesség önmagában tényleg nem elég, hiszen az ember sok mindenkihez lehet kedves, nem csak a szerelméhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!