Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy vegyem rá hogy kimondja?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vegyem rá hogy kimondja?

Figyelt kérdés

Hogy vegyek rá egy pasit hogy kimondja végre mit érez..

Legutobb is azt mondta ha elgondolkodom rajta rájövök hogy mit érez.. de néha ugy viselkedik mindtha nagyon szeretne néha meg ugy hogy egyáltalán nem.. Jó lenne ha valahogy mégis kipuhatolhatnám már, hogy mi is a helyzet

2009. aug. 1. 06:06
 1/4 anonim ***** válasza:
65%
Sehogy!Mert ha nem érez irántad semmit akkor nincs mit mondania.Ha szeretne már mondta volna!
2009. aug. 1. 07:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez elég elterelő válasz részéről, aki őszintén érez valamit, az ki is mondja kérés nélkül is. Ha már úgy kell valakiből kiszedni az érzéseit, akkor az már régen rossz.
2009. aug. 1. 07:10
 3/4 anonim ***** válasza:

Én nem értem hogy miért kell mindenkibe érzéseket erőltetni. Nem normális, hogy mindenkit komoly kapcsolatba erőltettek, aztán meg kérdezgetitek hogy na mit érzel, na mit érzel..

Szeret veled lenni. Ennyi! És örülj neki..

(23/F)

KG

2009. aug. 1. 07:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem értek egyet az első 2 hozzászólóval. Én is a félénkebb srácok közé tartozom és én se "merem" kimondani az érzéseimet. Tudom hogy hülye dolog de vhogy nem merem de közben meg tudom jól hgoy imádom stb. Sajnos így rontottam el majd 2 kapcsolatkezdetet. :(
2009. aug. 1. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!