Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan hívjam el a lányt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hívjam el a lányt randizni?

Figyelt kérdés

Lehet, h hülye kérdés, már lassan fél éve nem láttam, tudnék neki üzit küldeni, csak kicsit izgulok, h hogy reagálna. Nem tom miért , még ilyen nem volt velem, a napokba láttam róla képeket és hát eszembe jutottak az akoori emlékek...

Kössz a válaszokat!

2009. aug. 1. 01:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Jó lenne tudni,hogy mi volt akkoriban.Ki szakított,volt-e csúnya veszekedés stb. Ha semmi ilyen,hanem közös megegyezés vagy esetleg ő szakított,akkor szerintem küld el neki azt az üzit és meglátod,hogy esetleg érdekled-e még.Ha te szakítottál akkor kicsit necces a dolog,mert lehet,hogy még haragszik vagy megbántódott stb. De azt mondom,aki mer az nyer,akkor is küldj neki üzenetet! :) Remélem azt mondja mehet a randi :D
2009. aug. 1. 02:49
 2/11 A kérdező kommentje:
BOcs, h félreérthető volt, szal még nem volt semmi sem köztünk, csak akkor úgy adódott, h vele kellet járnom kb 3 hónapig egy tanfolyam szerűségre, és hát párszor eymásra mosolyogtunk, de akkor még igazábol nem akartam tőle semmit különösebben, most meg már egy hete azon fantáziálok, h mi lenne ha találkoznánk.15 éves vok.
2009. aug. 1. 03:01
 3/11 Bertalan János ***** válasza:
100%

"Hogyan hívjam el a lányt randizni?"

Egyszerűen! Ha ismeritek egymást, még alkalom sem kell hozzá, hogy megkérdezd. "Szia, van kedved találkozni ekkor és ekkor itt és itt?"

Fontos a határozottság, ne csak azt kérdezd, hogy van-e kedve találkozni. Mondd meg, hogy szeretnél vele elmenni X időben Y helyre hogy Z dolgot csináljatok.

21/F

2009. aug. 1. 05:07
 4/11 anonim ***** válasza:

Sztem, ha tetszik neked, gyorsan lépj, mielőtt még más lép helyetted...

Ne félj!Ez fontos!

Ne őrlődj,inkább tedd meg, hiszen ezzel sztem nem fogsz veszíteni,legalább tudod, hogy merre tovább...(tetszel-e neki, vagy lehet köztetek vmi...)

Hiszen neked kell lépni...

2009. aug. 1. 10:43
 5/11 anonim ***** válasza:

És mondd el neki azt amit a felettem levő írt...

(Szia!Volna kedved eljönni velem ide+ide...)

2009. aug. 1. 10:46
 6/11 A kérdező kommentje:
Kössz a válaszokat, de még nem voltam képes elküldeni egy nyamvatt üzenetet, mer így fél év után elég ciki felvenni vele a kapcsolatot, nem? Vagy ez milyen csaj szemmel, mer hallottam, h a lányok nem szeretik az ilyen pasikat. Meg nem is beszéltem vele sokat akkor, amit már naon bánok. Szal lenne esélyem?
2009. aug. 1. 17:53
 7/11 A kérdező kommentje:
De azér még próbálkozok az üzenettel, remélem sikerül!
2009. aug. 1. 17:55
 8/11 anonim ***** válasza:
Az első hozzászóló vagyok.Így már kicsit érthetőbb a helyzet :) 25 éves vagyok és lány.Lány szemmel nekem hízelegne a dolog,ha kapnék egy sms-t vagy egy üzenetet,hogy fél év után is eszébe jutottam egy srácnak (vagy esetleg az alatt sem volt képes elfelejteni,bár ez elég filmbe illő lenne :D ) és találkozni szeretne velem.Ha annakidején bejött nekem és most nics senkim,akkor azt mondanám,hogy rendben,egy találkozás belefér,ki tudja mi lesz belőle. :) Szerintem legyél bátor,veszíteni valód nincs!
2009. aug. 2. 18:11
 9/11 A kérdező kommentje:
Abból már esetleg sejthet vmit, ha felvettem iwiwre, ennyi idő után? Tom, h most naon gyávának tünök, de egyszerűen megírom a levelet, és nem vok képes arra h elküldjem
2009. aug. 2. 18:44
 10/11 A kérdező kommentje:
Az msnjét meg nem írta ki:)
2009. aug. 2. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!