Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltak az ilyen lányokról?
Nos lehet hogy kicsit hosszú lesz,de próbálom röviden leírni..Kb egy éve facebook-on bejelöltem egy lányt mert megtetszett,meg láttam már élőben is..
Ráírtam,és nem válaszolt..többször is megcsinálta velem ezt hogy nem írt vissza,és én feladtam..
Az a gáz az egészben hogy 12-13 éves "kislány" aki elég csinos..de pasija nem mindíg van..néha-néha reggelente egymás mellett megyünk el..de én nem akarok jelenetet rendezni,csak azért kicsit visszatetsző hogy miért nem írt vissza...
Kb ennyi amit akartam, a véleményemet ha úgy lessz kifejtem bővebben is..de most rátok vagyok kíváncsi.
megjegyzem tuti h nem jövök be neki ezzel tisztában is vagyok..na de akkoris..
Ne pattogj már... Nem kötelessége visszaírni, miért tenné, ha nem akar beszélgetni veled. Azért akarsz jelenetezni mert nem kíváncsi rád? Hát nekem rólad van meg a véleményem. Attól még messze nem nagyképű, meg nem tehet meg akármit, mert nem ír vissza.
Unszimpatikus embereknek én se szoktam válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!