Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Attól csúnya és nem vonzó egy fiú a szemetekben, ha nagy és fura formájú orra van, de egyébként szép szemei, bájos arca van?
Figyelt kérdés
2012. szept. 18. 17:01
2/11 anonim válasza:
Ismertem ilyet, és nálam kiesett a srác... Nem tudom miért, de tudod az, orr az pont az arc közepén található meg, és mivel én furcsának tituláltam, mindig az orrát néztem.:/ És minél többet néztem annál nagyobb lett, szóval...
3/11 anonim válasza:
Na most ha valaki számomra bájos, akkor nem lehet csúnya.
Nem tudom értelmezni a kérdést.
4/11 anonim válasza:
Egy okos es rendes lanynak az orra egy fiunak amit utoljara megnez. De ott van pl Adrian Brody vagy az az orosz Pluschenko vagy kicsoda es megis mind a kettoert oda vissza vannak a csajok. Viszont tenyleg vannak annyira felszines lanyoj is, hogy nem fognak megjelenni a tobbi felszines baratnoi elott ezzel a pasival, mert azok a legkisebb szepseghibat is eszreveszik es megszoljak, hogy nem volt job
6/11 anonim válasza:
Egy normalis lany nem az orrod miatt fog szeretni vagy nem szereti.
10/11 anonim válasza:
Am Nándor ha te vgay az sztem nincs gond az orrodal....ha nem te vagy az akk nemtom attolfügg h menyire nagy és fura az orr.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!