Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lenne 1 kérdésem! A barátnőm ma szakított a barátjával miattam ti mit csinálnátok?
Figyelt kérdés
2012. szept. 18. 15:15
1/10 anonim válasza:
Ehhez tudnunk kellene, hogy miert MIATTAD szakitott a baratjaval?
2/10 anonim válasza:
1-es jót kérdezett.
Ha te szedted el a fiút, akkor ne is kérdezz semmit, hanem szégyelld magad.
De ha nem, vagyis állítod, hogy semmit se csináltál, akkor se szép dolog, mert nem kellett volna elfogadnod a közeledését, becsületből.
Szóval sorry, nem tudlak sajnálni.
3/10 Golan Trevize válasza:
pezsgőt bontanék, és ünnepelnék.
5/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom , hogy mért miattam szakított a barátjával és nem én vettem el tőle. Szerelmes voltam belé ő is belém de nem ugyanabban az időpontban és már nem vagyok belé esve .
2012. szept. 18. 15:25
6/10 anonim válasza:
Semmit ne csinálj, nem a te dolgod hogy ők mit csinálnak egymással.
7/10 A kérdező kommentje:
Minden esetre köszönöm a válaszokat!
2012. szept. 18. 15:39
8/10 anonim válasza:
Szerintem ha egy kapcsolatba 2 ember közé be tud lépni egy 3. az már rég rossz
9/10 anonim válasza:
kérlek ne használd azt, hogy "szerelmes voltam belé" mert ilyen nincs... ha szerelmes voltál akkor most is az vagy mert az a szerelem... max tetszett de más nem... amúgy meg hagyd a fenébe
10/10 anonim válasza:
válasszál:
1. Irány mexikó
2. almás pitét
3.mákos buktát
4. megnézném a mirai nikki-t mert aza kedvenc animém
5. kockulnák a DOOM 3-mal
/ vagy pedig a left 4 dead 2-ővel
:D remélem segítettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!