Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nyomulós idegesítő fiúnak, hogy hívják az ellentét?
Olyan a srác,h leírom:
Asszem tetszettem neki,és olyan titokzatosan romantikusan próbált megközelíteni ,nagyon tetszett a közeledése,meg jól esett,mert már 5 éve kapcsolatban vagyok így el is felejtettem milyen érzés,aztán azonban rájött,hogy nekem barátom van. És még mielőtt elutasíthattam volna,magától lelépett. Azóta próbáltam barátilag közeledni felé,de igyekszik elkerülni,és az a bosszantó,hogy egy csomó titkát nem árulta el nekem. Ezért jutott eszembe,h pont a nyomulós idegesítő fiúknak az ellentéte,mert olyanból már számtalannal találkoztam. Félre ne értsétek,én jól megvagyok a barátommal,csak kíváncsivá tett ez a fiú,bevallom őszintén sérti a büszkeségemet,h ilyen könnyen lemondott rólam. (Egyébként 24 vagyok,a srác pedig csak 20)
Hmmm,talán : flegma !
Velem volt már hasonló,hogy hasonló sráccal hozott össze a sors,ő elképesztően flegma volt,titokzatos,és nyugodt,olyan erős személyiség,aki fiú létére megköveteli,h a csajok fussanak utána. És az a baj,h én epekedtem is utána rendesen.:$
Az ellentétét?
Nem nyomulós, nem idegesítő lány.
1) Az "ellentét" a kontextusban szótő, így a tárgyas ragozása az "ellentétét" lenne.
Grammar Troll Off
2) "Azóta próbáltam barátilag közeledni felé,de igyekszik elkerülni,és az a bosszantó,hogy egy csomó titkát nem árulta el nekem."
"csak kíváncsivá tett ez a fiú,bevallom őszintén sérti a büszkeségemet,h ilyen könnyen lemondott rólam"
Szvsz szánalmas vagy. Nem csak ezekért, hanem mert bár van barátod szívesen vennéd, hogy egy looser lógjon rajtad, aki mindet megtesz neked, hátha leeseik egy morzsa, közben pedig tudod, hogy feleslegesen.
A srác pedig nem nyuszi, csak nem hagyta magát tovább hülyíteni egy pics@ által. Szóval nem arra jött rá, hogy van barátod, hanem, hogy egy sz@r alak vagy (nem az aki tetszik neki) és csak kihasználtad eddig is a jóhiszemű hozzáállását.
Van aki Edvard Culennek hívja, van aki csicskának, van aki melegnek. Sok neve van az ilyennek. De, ha jobban akarod megérteni a mentalitást:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!