Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz hogy még nem csókolóztam?
Figyelt kérdés
Nagyon gáz hogy még nem csókolóztam senkivel? :/ 17 éves lány vagyok, nem vagyok csúnya, átlagos inkább, figyelek az ápoltságra, vannak barátaim, szoktam bulizni, pozitív, vidám ember vagyok, de valamiért még soha nem smároltam. Ez nagyon ciki ennyi idősen? Már egyre jobban kezd zavarni ez a helyzet..mit tehetnék hogy ez megváltozzon?2012. szept. 17. 18:53
1/4 anonim válasza:
Nagyon gáz, hallod... Én még 21 évesen sem, pedig többször lett volna rá alkalmam.
3/4 anonim válasza:
Én 27 éves koromig nem csináltam, ez már inkább gáz.
Szóval nyugi:)
4/4 anonim válasza:
Nem, nem az.
Az inkább gáz hogy 1-1 hasonló korú lány úgy váltja a partnereit mint más a zoknit. Egyébként meg magánügy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!