Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan izgassak fel egy pasit a tűrhető határokon belül csókolózás közben, ha még nem is csókolóztam sosem?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy ez a srác egy olyan srác akiről még nem tudom, hogy igazán akar a tőlem valamit vagy sem, de a beszélgetéseink során utal arra, hogy igen. Egy horgászásos napot szervez, mikor is végre találkozhatok vele, ekkor lenne az esemény, de sajnos még sosem csókolóztam, ő ezt tudja bevallottam neki, de csak annyit mondott, hogy ő már kétszer is. Szerintetek, hogy csináljam? Mit tegyek?
Ha lehet csak normális kommenteket :D
2012. jún. 26. 17:59
1/6 anonim válasza:
szóval nem csókolóztál még, de már fel akarod izgatni. hány éves vagy? 15-16? elég kislány még, a kérdésedből ez jön le. inkább érj még kicsit, hidd el, jót fog tenni!
2/6 anonim válasza:
A csók lesz az esemény?,vagy amit eseménynek hívnak?
3/6 anonim válasza:
15-16: 12-t nézem ki belőled... :S -.-''
4/6 anonim válasza:
Hibás a gondolatmeneted, egy pasinál nincs tűrhető határ!
Ha felhúzod, csak kínzod ha nem hagyod magad megdugni utána ;)
5/6 A kérdező kommentje:
Mondom normális válaszokat kérnék erre jösztök a korom elemzésével. Bocsánat ha egy kicsit gyerekesen fogalmaztam meg de azt hiszem ha már így mindenkit érdekel, hogy 18 évesen ez ciki, hogy még nem csókolóztam...
2012. jún. 30. 12:32
6/6 A kérdező kommentje:
Legutóbbi kommentelő köszi a választ..nem tudtam de nem hsizem h feltétlenül a dugással akarom megnyerni, majd mással próbálkozom.. :)
2012. jún. 30. 12:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!